Ce prezic astrele: Nativii din Balanţă sunt predispuşi la mici probleme digestive, iar săgetătorii ar putea avea obstacole în comunicare

SĂGETĂTOR: Vă recomandăm să fiţi atent la serviciu şi cu partenerii de afaceri, pentru că s-ar putea să avetţ probleme de comunicare.

CAPRICORN: Ca să depăşiţi toate obstacolele, este indicat să aveţi răbdare şi să nu fiţi impulsiv.

VĂRSĂTOR: S-ar putea să vă loviţi de mai multe obstacole, din cauza unor probleme de comunicare. Vă recomandăm să fiţi mai răbdător şi să evitaţi speculaţiile.

PEŞTI: S-ar putea ca un prieten de familie să vă propună o colaborare. Vă sfătuim să o acceptaţi, chiar dacă nu sunteţi prea încântat de câştig. Consultaţi-vă şi cu partenerul de viaţă!

BERBEC: Dimineaţa resimţiţi o stare de confuzie care vă poate face să întârziaţi lucrarile de serviciu. Nu provocatţ discuţii aprinse cu şefii. Totul va reveni la normal şi veţi recupera terenul pierdut.

TAUR: Relaţiile cu colegii sunt excelente. Din punct de vedere financiar, nu aveţi nici o problemă. Vă sfătuim să fiţi mai atent cu partenerul de viaţă.

GEMENI: Se anunţă o zi încărcataă aşa că vă sfătuim să vă stabiliţi clar lista de priorităţi. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul.

RAC: La serviciu, sunteţi predispus să faceţi greşeli din cauza cărora acumulaţi întârzieri. Vă sfătuim să nu vă agitaţi şi să acceptaţi ajutorul colegilor.

LEU: S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme financiare. Vă sfătuim să fiţi mai optimist. Dacă sunteţi prea încordat, riscaţi să vă compromiteţi relaţiile sociale.

FECIOARĂ: Partenerul de viaţă vă susţine. După-amiază, sunt şanse să rezolvaţi împreună o problemă arzătoare.

BALANŢĂ: Este posibil să renunţaţi o călătorie, din cauza sănătaţii. Sunteţi predispus la mici probleme digestive, care se pot rezolva rapid, cu un regim adecvat.

SCORPION: Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. Concentraţi-vă asupra problemelor urgente.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu