Ce planuri are privind fotbalul din Moldova, Leonid Oleinicenco, singurul candidat pentru postul de preşedinte al FMF

Leonid Oleinicenco, singurul candidat pentru postul de preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, este pregătit să continue proiectele actuale ale forului.

Directorul executiv al federaţiei a mai declarat că are şi el un program de activitate bine stabilit pentru dezvoltarea fotbalului din ţara noastră.

"Acest program va cuprinde ca puncte-cheie Grassroots, pentru fotbalul de amatori, dezvoltarea şcolilor de fotbal de copii şi juniori, relaţiile de colaborare cu antrenorii, managerii şcolilor sportive din ţară. Nu în ultimul rând, vom pune accent pe dezvoltarea calităţii managementului în campionatul profesionist al Republicii Moldova. Incusiv prin atragerea unor sponsori, investiţii şi obţinerea unor venituri suplimentare pentru cluburile noastre sportive", a menţionat directorul executiv FMF.

Oleinicenco mai spune că va iniţia şi proiecte pentru suporteri, ca aceştia să revină în tribune atât la meciurile din campionat cât şi la cele ale echipelor naţionale:

"Vom implementa, cred că pe paginile federaţiei din reţele de socializare, o rubrică de corespondenţă între fani şi managementul federaţiei, nu doar cu preşedintele, ci şi cu vice-preşedintele, cu managerii echipelor. "

Leonid Oleinicenco aşteaptă ca în iunie echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova să acumuleze primele puncte în preliminariile Euro 2020. "Tricolorii" vor juca acasă cu reprezentativa Andorrei, pe 8 iunie, şi în deplasare cu naţionala Albaniei, pe 11 iunie.

"Nu există selecţionate slabe acum, cu toate că... Sunt sigur în băieţii noştri, sunt sigur că vor să demonstreze forţele sale şi faptul că au fost selectaţi nu pentru ochi frumoşi, ci pentru dedicaţia sa, eficienţa în fiecare meci la echipele de club", a precizat Leonid Oleinicenco.

Noul şef al FMF va fi ales în data de 22 mai în cadrul unui Congres Extraordinar ce va avea loc la Complexul Sportiv "Futsal Arena F.M.F." din comuna Ciorescu. Pentru a câştiga alegerile Oleinicenco are nevoie de 61 de voturi din partea delegaţilor.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu