Ce planetă te atrage mai mult? Cum va fi 2019 pentru tine, în funcție de răspuns

1. Jupiter
Jupiter este planeta expansiunii și a generozității. Sufletul tău da mai mult decât primește, însă tu ești mulțumit. Evoluția spirituală te-a făcut să înțelegi că te-ai născut pentru un motiv. Și anume să îmbunătățești viețile oamenilor.

În 2019 ai mai multă grijă de familie, de prieteni, de oamenii care îți sunt dragi, de comunitatea din care faci parte. Singurul pericol este că cineva dintre cei de care ai grijă să vrea din ce în ce mai mult și vei fi nevoit să setezi niște limite foarte stricte.

Te-ai născut ca să ajuți oamenii. Mulți oameni. Lumea ar trebui să-ți mulțumească pentru misiunea ta.

2. Marte
Marte este planeta pasiunii, a acțiunii și a determinării. Te-ai născut ca să faci lucrurile să se întâmple. În timp ce alții stau și vorbesc, tu taci și faci. Dacă nu simți acest lucru, este pentru că ignori energia pe care ți-o dă Marte.

În 2019, sunt șanse de schimbare în viață. Schimbi locul de muncă, sau poate comunitatea din care faci parte. Dacă ai simțit frustrare în viața ta până acum, este pentru că n-ai avut suficientă încredere în tine însuți. Este o flacără care arde în tine. Dă-ți voie să acționezi. Ieși din zona de confort. Te-ai născut ca să fii curajos, îndrăzneț și să duci o viață onorabilă.

Marte este asociat cu războiul, planeta vieții și a morții. Ceea ce înseamnă că viața ta este ciclică și vei experimenta multe episoade de suișuri și coborâșuri, de finaluri și de începuturi.

3. Mercur
Ai ales Mercur, cea mai apropiată planetă de Soare. Deși e cea mai mică, face cea mai rapidă rotație în jurul soarelui: 88 de zile. Ceea ce înseamnă că tu ești mereu pe fugă.

Cheia succesului în 2019 este să-ți folosești intuiția. Să înveți să ai încredere în momentele tale de inspirație, în flash-urile care ți se aprind în minte. Cu cât reacționezi mai repede, cu atât îți vor veni mai multe idei. Dacă ți-ai ignorant până acum intuiția sau chiar anulat toate fanteziile, ți-ai încuiat un dar care te scutea de multe bătălii. Din fericire, poți reversa situația. Ascultă-ți sufletul vibrând la energia lui Mercur. Ascultă-ți intuiția și te vei bucura de abundență materială și spiritual.

Chiar dacă îți dorești mulți bani, vei găsi mijloacele necesare să duci un trai îndestulat și confortabil și vei putea și să dăruiești altora mai puțin norocoși decât tine.

4. Neptun
Ai ales misterioasa planeta Neptun, planeta asociată cu mintea, corpul, spiritul, prezentul, trecutul și viitorul. Este planeta intuiției, a puterilor extrasenzoriale, a spiritualității. Neptun este asociat cu magia, visurile, psihologia și emoțiile ascunse. Pentru anul 2019 așteptă-te la întâlniri care să-ți revoluționeze trăirile. Unii ți se vor părea “ciudați” sau “de pe altă planetă”. Alții îți vor părea “normali” la suprafață, dar care ascund gânduri, emoții și interese ce te vor lua prin surprindere. Faptul că l-ai ales pe Neptun este o confirmare că te-ai născut să conduci oameni, prin cuvintele, gândurile și acțiunile tale.

5. Saturn
Ai ales Saturn, planeta progresului constant. Forma unică a planetei, inelele sale formate din spirale de gheață și piatră îți influențează viața. Ești lipiciul care leagă echipă. Ești sufletul care dă energie tuturor. Ești jucătorul principal care îi face pe ceilalți să strălucească, să dea ce e mai bun din ei.

Anul 2019 este pentru tine anul adevărului. Oamenii n-ar trebui să încerce să te păcălească. Pe Saturn, vântul poate atinge până la 1800 km/h. Îți închipui viteza cu care îi vei “mătura” din viața ta pe care care încearcă să te mintă?! Ai avut probleme cu încrederea de sine. Dar acum este vremea ta! Vei avea cel puțin o oportunitate ca să dai lovitura. Fii curajos! Dă-ți voie să fii tu STEAUA! Urmează-ți talentele!

6. Venus
Ai ales Venus, planeta iubirii, cea mai strălucitoare stea de pe cer, cu excepția Lunii. Dragostea și buna funcționare a relațiilor sunt esențiale pentru sufletul tău. Străluești și trăiești având suportul familiei unite sau al partenerilor. Venus este planeta nașterii și a fertilității, care îți aduce creativitate.

În 2019, îți vei concentra atenția pe familie, pe copii și pe partenerul de viață. Dar îți vei dezvolta și latura creativă. Îți vin idei proaspete, metode noi de a face lucruri. Poate te apuci de scris, de pictură, de design sau de artă gastronomică. Orice implică creație este potrivit sufletului tău.

Venus este și planeta compasiunii, deci s-ar putea să-ți descoperi puteri vindecătoare. Dacă lucrezi în acest domeniu, înseamnă că știi deja care este misiunea ta divină, scrie libertatea.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu