Ce părere are Phenianul despre Fire and Fury, cartea anti-Trump

Cartea lui Michael Wolff despre președintele Statelor Unite – „Fire and Fury: inside the Trump White House” –, vândută la câteva zile de la lansare în 29.000 de exemplare, a ajuns și în Coreea Nord, scrie digi24.ro.

Ziarului Partidului Muncitorilor de la Phenian, Rodong Sinmun, organul oficial de propagandă a regimului lui Kim Jong-un, a comentat într-un articol aparția cărții despre Donald Trump.

„Cartea anti-Trump face ocolul lumii, iar Trump este umilit masiv la nivel mondial”, se arată într-un comentariu din Rodong Sinmun.

Dezvăluirile celui care a fost cândva cel mai apropiat colaborator al lui Donald Trump au fost pulicate într-o carte scrisă de un cunoscut jurnalist american, Michael Wolff.

În aceasta, Steve Bannon povesteşte că actualul preşedinte nu credea, în cursul campaniei, că el chiar va ajunge la Casa Albă şi se temea de responsabilitate. De altfel, soţia lui, Melania, ar fi plâns de furie când a aflat că a câştigat alegerile.

Cartea semnată de jurnalistul care a scris și biografia lui Rupert Murdoch se bazează pe interviuri cu foşti şi actuali colaboratori ai liderului american.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu