Ce minuni fac patru tineri care şi-au procurat imprimantă 3D

Embed:

Afacere mai puțin obișnuită pe piața din Moldova. Patru tineri au investit, acum o lună, într-o imprimantă tridimensională, iar produsele lor se bucură deja de mare popularitate. Materia primă este adusă din Italia.

Imprimarea unui ecuson a durat puțin peste o oră. De designul şi imprimarea obiectelor 3D este responsabil iniţiatorul afacerii, Alexandru Iscenco. El şi cei trei prieteni ai săi au cumpărat imprimanta tridimensională din Ungaria, cu 700 de euro.

Până acum au reuşit să facă mai multe obiecte din plastic şi ghips în nuanţe de alb și negru: 

"Aici obiectul este construit strat după strat. Spre exemplu, el imprimează alb, nu știu al câtălea strat „N”-lea strat din tot obiectul. Asta, aici, arată că el a făcut 54 de minute, cu așa dimensiune. ”

Pe viitor, antreprenorul susţine că îşi va extinde afacerea. El speră să utilizeze la imprimarea obiectelor mai multe materiale, inclusiv ciocolata: "Vrem ca tinerii și oamenii din Moldova tot să beneficieze din tehnologie, din așa inovație care face paşi majori în lume."

Inventatorul imprimantei tridimensionale este inginerul Charles Hull, din SUA. El a inventat prima imprimantă 3D comercială, în 1986.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu