Ce meserie dezonorantă ai avea într-o altă viaţă, în funcţie de zodie

Trăsăturile fiecărei persoane determină şi cât de potrivită este aceasta pentru un anumit loc de muncă. Dacă regulile societăţii nu ne-ar limita posibilităţile sau dacă nu ar interzice categoric anumite manifestări, dacă morala ne-ar lipsi, cu siguranţă mulţi dintre noi ar fi înclinaţi să facă mai mult rău decât bine. Kudica.ro îţi spune care sunt slăbiciunile zodiei tale şi în ce direcţie profesională s-ar orienta latura ta negativă într-o altă viaţă.

Berbec (21.03-20.04)

Energică şi comunicativă, însă încăpăţânată şi cu o dorinţă acută de a guverna, eşti o persoană greu de înţeles şi, uneori, greu de urmat. Totuşi, ai mulţi prieteni care te privesc cu admiraţie şi, chiar, cu respect. Nu reuşeşti de fiecare dată să obţii acea pozitie de lider recunoscut unanim, însă lupta pentru postul dorit nu se termină cu adevărat niciodată.

Cele mai mari defecte: lipsa răbdării, impresie de superioritate, egoism.

Din cauza că îţi place să ai putere (politică, socială, forţă de convingere) ai fi, probabil, avocatul mafiei sau dictator, astfel încât să te învârţi în cercuri cu persoane influente şi să poţi manipula oamenii grei ai societăţii.

Taur (21.04-21.05)

De obicei, eşti o persoană independentă şi îţi place ca cei din jur să te vadă ca fiind descurcăreţ, plin de energie şi idei. Din acest motiv, uneori tinzi să fii fals şi să pozezi în persoana care ai vrea să fii. Uneori, îţi îngropi propriile nemulţumiri în mizeria altora: îţi faci timp pentru a asculta şi a răspândi bârfe, pentru a vedea filme siropoase cu final tragic şi pentru a te juca cu vieţile altora.

Cele mai mari defecte: încăpăţânare, tendinţa spre rutină, materialism.

Pentru că cele enumerate mai sus duc cu gândul la manipulare, la profitul de pe urma altora şi la plăcerea de a te implica în vieţile private ale celor din jur, probabil că, într-o altă lume, ai fi paparazzi sau peşte.

Gemeni (22.05-21.06)

În ce priveşte dorinţele şi aspiraţiile tale, indiferent că acestea ţin de domeniul sentimental, de cel moral sau cel profesional, eşti schimbător ca vântul. Dacă ţi se pare la un moment că cineva are ceva mai bun, vei dori şi tu acelaşi lucru îndată. Eşti dispus oricând să împarţi orice, însă vei avea întotdeauna gândul ascuns de a cuceri şi a controla totul.

Cele mai mari defecte: mândrie, cinism, atenţie limitată.

Pentru tine, partenerii de joc trebuie schimbaţi măcar odată cu blugii, dacă nu chiar odată cu lenjeria intimă. Tocmai de aceea, profesia potrivită pentru tine într-un univers paralel ar fi cea de prostituată sau de agent OPC corupt, care îşi face rezerve pentru propriul beneficiu, punând în pericol sănătatea celor din jur. Poţi vedea partea din urmă ca pe o metaforă şi vei înţelege!

Rac (22.06-22.07)

Îi manipulezi pe cei din jurul tău, pozând într-o persoană slabă şi nesigură, care cere întotdeauna ajutorul (chiar şi atunci când nu are nevoie), care îşi plânge de milă mereu şi care, totuşi, nu este nici pe departe aşa cum pare. Din cauza comportamentului tău, nu ai foarte mulţi prieteni apropiaţi, dar îţi faci legături superficiale destul de des.

Cele mai mari defecte: emotivitate, nesiguranţă, tendinţa de a-ţi plânge de milă.

Îţi place să deţii controlul asupra vieţilor celorlalţi, motiv pentru care le-ai alimenta viciile, fiind organizator de pariuri sau administratorul unui site matrimonial, pentru a recomanda combinaţiile care ţi se par potrivite.

Leu (24.07-23.08)

Nimic nu îţi place mai mult decât să îi faci pe ceilalţi să lucreze pentru tine. Adesea, pentru privilegiile tale, trebuie să lupţi cu un berbec cel puţin la fel de hotărât şi orgolios. De altfel, pentru tine nu există motivaţie mai bună decât concurenţa.

Cele mai mari defecte: orgoliul, aroganţa, lenea.

Ţi s-ar potrivi o funcţie politică sau rolul de recuperator, având în vedere că întotdeauna te preocupă mai mult bunăstarea proprie decât cea a celor din jurul tău. Chiar dacă intenţiile îţi sunt bune şi cuvintele sunt, adesea, dintre cele mai îmbucurătoare, dincolo de acestea se ascunde un egoism cras.

Fecioara (24.08-23.09)

Eşti timid, însă iî felul acela arogant, al mizantropului. Te crezi cumva superior, motiv pentru care te îndepărtezi de majoritatea semenilor tăi şi te reorientezi spre necuvântatoare şi ştiinţă. De cele mai multe ori, pui preocupările profesionale înaintea celor sentimentale, cariera compensând, din punctul tău de vedere, viaţa personală.

Cele mai mari defecte: timiditate, perfectionism, spirit critic acut.

Dacă ţi-ai alege un alt job, oricare, ai fi om de ştiinţă cu interese meschine (ai crea substanţe şi arme cu interesul bine determinat de a dăuna societăţii) sau clovn, dar ai fi motivul pentru care există coulrofobia (teama de clovni).

Continuarea articolului pe Kudica.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu