Ce îţi rezervă astrele în următoarea săptămână, la capitolul carieră

Berbec. Cunoştintele şi cifrele îţi sunt de ajutor, de obicei, până la un punct, dar luni şi marţi sunt aproape fără valoare. Intuiţia ta dă cele mai bune rezultate în aceste zile, în orice aspect al vieţii tale, inclusiv profesia. Miercuri si joi sunt zile destul de confuze - munca ţi se pare deopotrivă copleşitoare şi neinteresantă - şi, în loc să ieşi seara cu prietenii în oraş, preferi să stai acasă, să serveşti o cină caldă şi să citeşti o carte de poezii. Aceasta este dispoziţia pe care o ai până vineri, când ai parte de laude şi aprecieri la locul de muncă, ceea ce va energiza un pic atmosfera.

Taur. Un dosar plin cu informaţii importante ajunge pe biroul tău luni dimineaţa. Acordă-i atenţie, în special în ceea ce priveşte partea financiară. În această săptămână, descoperi şi înveţi lucruri noi, deşi joi vei fi distras de viaţa particulară şi tot ceea ce înseamnă obligaţii la locul de muncă vor fi date la o parte. Dar vineri te întorci la muncă, hotărât să duci lucrurile la bun sfârşit. Pentru aceasta, gândeşte mai puţin şi acţionează mai mult. În week-end este pe primul plan familia. 

Gemeni. Săptămâna începe cu o planificare cât mai atentă şi cât mai practică a problemelor. Acest lucru te va ajuta să le soluţionezi, în mare parte fără eforturi deosebite. Spre mijlocul săptămânii, toţi recunosc că tu eşti persoana care are toate răspunsurile. Fă tot ce poţi să-i ajuţi, iar eforturile îţi vor fi răsplătite. Vineri, deşi eşti puţin obosită datorită solicitărilor celor din jur, te simţi flatată şi pregătită pentru un week-end excelent, în compania celor dragi.

Leu. Luni este o zi alocată problemelor mărunte şi detaliilor. După cum ai observat tu însuţi în ultima perioadă, chiar cele mai mici amănunte pot avea implicaţii majore. Dacă te simţi nesigur pe munca ta marţi şi miercuri, încearcă să te relaxezi după program - mergi la sală sau ieşi cu prietenii şi te vei simţi cu siguranţă mai bine. Joi este o zi destul de banală la locul de muncă, dar vineri ai parte de o explozie de energie şi de bună-dispoziţie. Bucură-te de această zi şi de cele care urmează, în special în week-end.

Fecioară. Dulciurile? Nu sunt o idee rea pentru un început de săptămână în forţă la locul de muncă. În plus, cu siguranţă vei aduce o rază de lumină la birou, prezentându-te cu o cutie de bomboane, special pentru colegi. Marţi şi miercuri, situaţia este destul de tensionată între anumite persoane şi nici măcar firea ta diplomată nu va reuşi să îmbunătăţească situaţia, dar joi lucrurile încep să se calmeze şi să se clarifice. Vineri, singura modalitate în care vei reuşi să termini toate taskurile restante este disciplina. Străduieşte-te, pentru a nu te simţi vinovată în week-end, când se anunţă o petrecere nemaipomenită.

BalanţăCa orice început de săptămână, luni va fi o zi extrem de agitată, cu multe detalii asupra cărora trebuie să îţi opreşti atenţia şi pentru care nu vei avea, probabil, dispoziţia necesară. Te vei simţi obosit şi distrat, poate un pic visător. De fapt, îţi vei reveni abia spre mijlocul săptămânii, când vei fi în forma ta maximă. În week-end, economiseşte nişte bani, stai acasă şi invită-ţi un prieten sau fă nişte vizite.

Scorpion. Relaţia dintre tine şi şeful tău este destul de tensionată la începutul săptămânii. Deşi ştii că tu eşti cel care are dreptate, nu este bine să laşi tensiunea să se acumuleze - se poate transforma într-o adevărată "bătălie". Cea mai bună mişcare? Retragerea. În aceste zile eşti înconjurat numai de laude şi toţi îţi recunosc meritele. Nu fi lacom. O concesie mică nu îţi va răni orgoliul şi nu îţi va schimba cu nimic planurile pe termen lung. Spre binele tău, scapă cât mai repede de muncă joi şi petrece seara cu prietenii. De preferat, şi vineri. Şi în week-end.

Săgetător. Sclipirea din ochii tăi îi pune pe toţi pe gânduri luni, în sensul bun. Ai foarte multe idei, dintre cele mai ciudate, dar excelente. De unde? Nici tu nu ştii. Oricum, este grozav să fii în centrul atenţiei la locul de muncă. Spre mijlocul săptămânii, te simţi foarte confortabil să îndeplineşti taskurile de rutina, dar mai ales să rezolvi problemele nou apărute. Nu încerci să "evadezi", pentru că ştii că sunt foarte multe de făcut, în special în această perioadă. Vineri, ai suficientă energie atât pentru job, cât şi pentru tine, familie şi prieteni, iar în week-end te distrezi în compania lor.

Capricorn. Luni, simţi nevoia să rişti, dar reuşeşti să te abţii, analizând cu atenţie situaţia şi obstacolele ce s-ar putea ivi. Fii puternic şi concentrează-ţi atenţia asupra tuturor aspectelor. Spre mijlocul săptămânii, lasă deoparte micile discuţii cu colegii, şi stabileşte întâlniri cu partenerii de proiecte. Joi este o zi perfectă pentru noi cunoştinţe şi, odată cu acestea, pentru diverse noutăţi. Vineri se anunţă o zi destul de tensionată, datorită unor cheltuieli ce îţi modifică planurile ulterioare, dar şi datorită încăpăţânării unei persoane apropiate. Cu toate acestea, o vei scoate la capăt, iar în week-end te vei distra de minune.

Vărsător. Săptămâna de lucru începe cu câteva laude, momente fericite, dar şi cu o cunoştinţă interesantă. Munca ţi se pare încântătoare, te simţi plin de energie şi nu te dai la o parte în faţă nici unui proiect, indiferent cât de complex ar părea. Miercuri şi joi eşti un pic mai dezordonat în idei, dar şi în activitate, ceea ce nu-ţi stă-n fire. Spre sfârşitul săptămânii, reuşeşti să te aduni şi să revii cu picioarele pe pământ, iar în week-end discuţi optimist împreună cu colegii şi prietenii despre viaţa ta şi, mai ales, despre planurile de viitor.

Peşti. Luni, cea mai bună modalitate de a-ţi atinge scopurile este subtilitatea în exprimare. Fii ferm, dar poartă-te cu mult tact. Spre mijlocul săptămânii, vei vedea rezultatele răbdării tale. Miercuri si joi, comunicarea este punctul tău forte, deşi nu rosteşti nici o idee, înainte de a o gândi cât mai bine. Un mic sfat: un răspuns cât de scurt, dar cu un ton amabil, la un e-mail important, este mult mai bun decât deloc. Sfârşitul săptămânii este încărcat emoţional - fără nicio legătură cu locul de muncă, evident - dar şi deosebit de productiv.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu