Ce îi trece prin cap unui bărbat când vede o femeie dezbrăcată

Foarte multe femei se complexează la gândul ce crede iubitul despre corpul lor. Nu pun însă, această întrebare bărbaţilor, probabil din frica de a auzi un răspuns dureros.

Deci, atunci când sunteţi împreună în pat şi el îţi face un compliment, crede-l. Dacă e să gândim logic, de ce ar aduce un bărbat în patul său o femeie pe care nu o consideră frumoasă sau cel puţin atrăgătoare. Desigur, nu fără mici excepţii.

Dacă tinzi să nu-i crezi complimentele sau nici nu i-ai cerut părerea, poţi afla ce observă în general reprezentanţii sexului tare atunci când îşi văd iubita dezbrăcată, potrivit Unica.ro.

Modul în care te vezi tu diferă de cel în care te vede un bărbat. Imaginea ta din oglindă diferă de cea pe care o are el în faţa ochilor. Diferenţa este şi fizică, şi psihologică. Tu te-ai studiat de-a lungul timpului, centimetru cu centimetru, iar el nu are în fiecare zi această ocazie. Nu are sens să crezi că ce ţie nu-ţi place la corpul tău va fi remarcat şi, mai apoi, judecat şi de el.

Nici prea slabă, nici prea grasă. S-ar putea să adore aspectul tău silfid şi vulnerabil, sau, la polul opus, să fie fascinat de coapsele tale generoase, care te fac atât de feminină în ochii lui. Cât despre celulită, prea puţini bărbaţi se arată vădit deranjaţi de ea. Perfecţiunea nu este atât de atrăgătoare precum frumuseţea autentică. Acesta ar fi şi motivul pentru care ne îndrăgostim unii de alţii, cu tot cu imperfecţiunile noastre.

Pentru bărbaţi contează atitudinea! Atracţia nu apare la simpla vedere a unui trup dezgolit. Atracţia este provocată de posesorul trupului respectiv. Dacă te mândreşti cu feminitatea ta, nu-ţi este teamă să porţi ceva sexy şi să te dezgoleşti… cu lumina aprinsă, el va rămâne vrăjit de imaginea de ansamblu. Iar defectele nici nu apar în peisajul din faţa ochilor lui.

Pentru el este important contactul cu trupul tău! Aşa se explică cum de iubitul tău se grăbeşte să dea jos de pe tine lenjeria aceea foarte sexy, pe care tu ai ales-o ore în şir, de parcă e un copil care desface un cadou. Pentru ei contează enorm şi cum interacţionează cu ceea ce văd, aşa că cel mai probabil, nu-ţi studiază sânii prea mici, ci abia aşteaptă să pună mâinile şi buzele pe ei.

Nu în ultimul rând, ce-i trece prin minte când, în sfârşit, te vede în toată splendoarea ta ar putea suna în felul următor: „Ce norocos sunt că se dezbracă pentru mine şi că e toată a mea!” Sigur este încântat de turnura evenimentelor şi se simte mândru că numai el are acces la ceea ce vede!


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu