Ce fel de prieteni are iubitul tău în funcţie de zodia lui

Ai emoţii pentru prima întâlnire cu prietenii lui? Zodia iubitului tău îţi spune ce fel de amici are ca să ştii la ce să te aştepţi din partea lor, scrie Unica.ro.

Berbec: În acest caz, cine se aseamănă se adună. Berbecul are prieteni energici, gălăgioşi, veseli şi amuzanţi. Te aşteaptă câteva ore de râs şi distracţie. Nu te vor judeca şi nu se vor grăbi să te analizeze din cap până în picioare, cum fac alţii, dar dacă eşti o fată mai timidă s-ar putea să te simţi ciudat în mijlocul lor. Poate că ar fi mai bine să-i cunoşti pe rând.

Taur: Taurul ţine la liniştea lui, aşa că prietenii lui sunt toţi calmi, liniştiţi şi cam leneşi. Le place să stea cu orele la câte o terasă sau să lenevească acasă la unul din ei. Nu vorbesc prea mult, dar gândesc mult. Aşteaptă-te la priviri pătrunzătoare şi întrebări puţinem dar indiscrete. Nu le plac oamenii gălăgioşi şi prea enrgici.

Gemeni: Bărbatul Gemeni vorbeşte mult şi ca să aibă cine îl asculta îşi alege prieteni mai degrabă tăcuţi. Să nu te mire dacă în timpul întâlnirii auzi doar vocea iubitul tău. Partea bună este că nu vei avea parte de întrebări prea multe sau prea indiscrete.

Rac: Prietenii Racului nu seamănă deloc iubitul tău. Sunt mai veseli şi mai energici decât el. Şi cu siguranţă au un simţ al umorului foarte dezvoltat pentru că Racului îi place mult să râdă. S-ar putea să fii luată peste picior cel puţin o dată, dar nu trebuie să te superi. Aşa fac cu toţi noii veniţi în gaşcă.

Leu: S-ar putea să fii uimită când îi vei cunoaşte prietenii. Pe cât de îngâmfat şi plin de personalitate e el, pe atât de şterşi sunt prietenii lui. E şi normal, Leul nu ar putea străluci între oameni la fel de puternici ca el. Probabil că prietenii te vor admira şi te vor complimenta aşa cum fac şi cu iubitul tău.

Fecioară: Bărbatul Fecioară are două tipuri de prieteni: cei serioşi şi calmi ca el şi cei gălăgioşi şi petrecăreţi la care merge când simte nevoia să se distreze şi sa scape de stres. Probabil că în primă fază îi vei cunosşte pe cei serioşi care te vor analiza din cap până în picioare şi îţi vor descoperi toate defectele.

Balanţă: Bărbatul din balanţă este înconjurat de artişti cu spirit boem. Când te vor vedea prima dată probabil că te vor saluta  şi apoi te vor lăsa în pace, purtându-se cu tine ca şi cum ai fi în gaşcă de ani de zile. Nu va sta nimeni să te analizeze sau să te critice pentru că nu le pasă.

Scorpionul are o gaşcă pusă pe şotii şi dornică de aventuri. Probabil că nu veţi merge la terasă sau în parc, ci la călărie sau într-un parc de aventuri. Să nu te sperie glumele, de multe ori deochiate, sau farsele care se fac adesea în acel grup. De fapt, sunt oameni de treabă şi săritori, ca şi iubitul tău.

Săgetătoruleste o persoană sociabilă şi fără mofturi, iar prietenii lui sunt de toate felurile. Vor fi şi cei serioşi cu un spirit critic foarte dezvoltat, vor fi în gaşcă şi cei veseli care fac glume deochiate, dar şic âţiva neserioşi care mereu întârzie. Cu siguranţă vei găsi pe cineva cuc are să te înţelegi bine, dar şi pe cineva care te va urî.

Capricorn: Vei fi surprinsă să descoperit că prietenii Capricornului nu seamănă deloc cu el. Pe cât de serios e el, pe atât de gălăgioşi sunt prietenii lui. Între ei se simte bine, se simte acceptat şi poate fi el însuşi. Probabil vei fi uimită să contaţi că are foarte puţini prieteni. Şi, evident, există Capricorni care nu au pe cine să-ţi prezinte pentru că nu au o gaşcă.

Vărsător: Vărsătorul nu prea are prieteni fiindcă nu e capabil să lege o relaţie de durată cu nimeni, nu e capabil să facă favoruri sau să îţi ţină promisiunile. Probabil are unul sau doi prieteni din copilărie care s-au obişnuit cu el şi îl acceptă aşa cum sunt, ceea ce înseamnă că te vor accepta şi pe tine.

Peşti: Bărbatul din Peşti va ezita mult până să te prezinte prietenilor lui, iar când o va face vei constata că sunt foarte puţini, probabil unul sau doi. Pentru că e destul de complexat şi lipsit de încredere, nu reuşeşte să lege prietenii puternice şi are mai degrabă cunoştinţe decât prieteni buni.

 
 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu