Ce este gata să facă Victor Ostap dacă Rapid va câştiga Cupa Moldovei

Embed:

Preşedintele Rapidului, Victor Ostap, se va rade pe cap, dacă echipa sa va câştiga Cupa Moldovei. În replică, antrenorul lui Milsami, Sergiu Cleşcenco, a declarat că nu are ce rade, chiar dacă vulturii vor lua trofeul. Finala Cupei Moldovei-Orange se va juca pe 27 mai, în direct la Publika TV.

Victor Ostap vrea să devină cel mai excentric patron de club din ţară. Şeful rapidiştilor a promis că îşi va rade părul de pe cap sau mustaţa dacă vor câştiga finala Cupa Moldovei-Orange în faţa lui Milsami Orhei.

"Dacă Rapid câştigă Cupa, atunci mă voi rade, dacă cere presa", a declarat acesta.

"Dar noi nu avem mustăţi, aceasta e problema", a spus, în replică, Sergiu Cleşcenco, antrenor Milsami.

"Cel mai probabil, domnul Ostap va rămâne tot aşa cum l-aţi văzut până acum", a spus Viorel Jardan, director general Milsami.

Jucătorii celor două formaţii au doar o singură dorinţă: să ridice trofeul deasupra capului.

"Eu zic că 90 de minute nu e atât de mult ca să ne unim forţele şi să ne motivăm pentru a obţine dreptul de a participa în Liga Europei. Noi putem să fim în istoria acestui club şi în istoria Moldovei", a menţionat Daniel Barna, fundaş CSCA-Rapid.

"Căpitanul Sosnovschi a mai câştigat cupa, am şi un frate care a câştigat Cupa în Portugalia. Vreau şi eu foarte tare să câştig cupa şi suntem pregătiţi pentru asta", a declarat Bruno Simao, jucător Milsami.

Finala Cupei Moldovei-Orange dintre Rapid şi Milsami se va juca duminică, de la 17.00 şi va fi transmisă în direct de Publika TV.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu