Ce cuvinte nu are voie să pronunţe bona cuplului regal Kate Middleton și Prințul Harry

Maria Teresa Turrion Borrallo a lucrat pentru Kate Middleton și Prințul Harry încă de la nașterea primului copil al cuplului, în urmă cu patru ani.

Conform unui documentar realizat de Louise Heren, dădaca celor trei copii ai lui Kate și William nu li se adresează niciodată micuților George, Charlotte și Louis cu apelativul "copii". 

Bona Maria Teresa Turrion Borrallo și-a autoimpus singură această regulă. Dădaca susține că a-i striga pe copiii cuplului Kate Middletoon-Prințul William pe numele lor este mult mai respectuos decât a li se adresa acestora cu apelativul "copii".

Aceasta regulă, dădaca a învățat-o la Institutul Norland, o renumită școală de bone. Kate Middleton şi Prinţul William au fost declarați soţ şi soţie la catedrala Westminster Abbey în data de 29 aprilie 2011. Cuplul are trei copii. George Alexander Louis a venit pe lume la data de 22 iunie 2013.

Pe 2 mai 2015, Kate Middleton a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță, Charlotte Elizabeth Diana.

În luna aprilie a anului trecut, Prințul William și Kate Middleton au devenit părinți pentru a treia oară, având un băiețel care se numește Louis Arthur Charles. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu