Ce cred oamenii despre activitatea Guvernului

Embed:

Dezamăgiţi de Guvern, dar mulţumiţi de câţiva miniştri. Unii oamenii cred că Executivul nu şi-a onorat obligaţiile faţă de societate. Ei le reproşează membrilor executivului că sunt preocupaţi de politică mai mult decât de soluţionarea problemelor poporului. Alţii cred că miniştrii s-au descurcat foarte bine în primul lor an de mandat.

Mulţi moldoveni cred că Guvernul nu şi-a onorat niciuna din promisiunile făcute la început de activitate. "Cred că ei se bat joc de noi. Nu au făcut nimic, pentru popor şi nici nu vor nimic să facă", a spus nemulţumită o trecătoare.

Nu toţi sunt atât de critici. "Nu putem spune că nu s-a mişcat carul din loc, însă mai este mult de lucru", a punctat cetăţean. "Cred că Filat nu are o echipă bună. Dacă ar avea-o, cred că ar reuşi ceva, este un om deştept, dar cu echipa asta nu va afce nimic, au mai multă politică în cap decât economie".

Sunt şi oameni care apreciază munca miniştrilor. "Dacă luăm în parte miniştrii aş numi unii din ei, ministrul Apărării, Marinuţa. La ministerul Culturii, în persoana viceministrului Postică, care a venit cu patru proiecte de lege foarte bune pentru cultură".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu