Ce cadouri a oferit Federaţia Moldovenească de Fotbal unei case de copii din raionul Dubăsari VIDEO

Embed:

Cadouri de la preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal! Pavel Cebanu şi jucătorii naţionalei Moldovei, Victor Golovatenco şi Alexandru Onică au participat la o acţiune de binefacere la o casă de copii din raionul Dubăsari. Şeful fotbalului autohton împreună cu fotbaliştii le-au oferit copiilor clipe de neuitat.

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de fotbal, Pavel Cebanu, alături de jucătorii naţionalei Moldovei, Victor Golovatenco şi Alexandru Onica au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare la casa de copii de tip familial "Concordia" din satul Pîrîta, raionul Dubăsari.

"Ei au nevoie de un astfel de sprijin. De aceea noi la sfârşit de an, împreună cu jucătorii naţionalei venim să le oferim clipe plăcute înainte de revelion acestor copii", spune Pavel Ciobanu.

Federaţia Moldovenească de Fotbal a oferit mai multe cadouri, printre care mingi de fotbal, şi multe dulciuri celor 300 de copii din Pîrîta pentru al şaptelea an consecutiv.

"Aici sunt copii talentaţi, care trebuie să le dăm o mână de ajutor", susţine fundaşul naţionalei Moldovei Victor Golovatenco. 

Cebanu, Golovatenco şi Onica au asistat şi la festivitatea organizată cu ocazia sărbătorilor de iarnă de casa de copii.

"Am venit al doilea an aici şi sunt plăcut surprins cât e de frumos", spune mijlocaşul naţionalei Moldovei Alexandru Onică. 

Săptămâna trecută, alţi doi jucători ai naţionalei, Anatolie Doroş şi Sergiu Dadu au participat la o acţiune de binefacere la două şcoli de copii din raioanele Călăraşi şi Nisporeni. Cei doi fotbalişti le-au oferit copiilor clipe de neuitat, dăruindu-le, la fel, multe cadouri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu