Ce-au instalat la WC-ul din piața centrală din Brăila. "Investiția" de 1200 de euro i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Imagini desprinse de realitate într-un veceu de la piața centrală din orașul Brăila din România.

Măsura luată de conducerea Administrației Piețelor și Târgurilor din Brăila a stârnit deja nemulțumirea negustorilor care au închiriat tarabe în zona pieței. Aceștia spun că este o aberație să li se puna taxă pentru toaleta, câtă vreme ar trebuie să aiba acces la asa ceva gratuit, în contul taxei piperate plătită pentru tarabă.

O inițiativă a conducerii Administratiei Piețelor și Târgurilor din Brăila , care a decis să monteze la ușă unei toalete publice un turnichet de tipul celor folosite la Metrou, a starnit hazul pe internet. 

Cele mai importante critici au fost legate de faptul că zona în care a fost amplasat turnichetul nu a mai fost modernizată de foarte mulți ani și arată destul de rău, oamenii sugerând că mai bine se investea în lucruri utile. In acelasi timp, au fost destui care au observat că intrarea la toaletă este discrimatorie, căci caruțul unei persoane cu dizabilități nu poate trece, scrie bzi.ro.

Taxa percepută automat de aparat este de 4 leu, iar părerea brăilenilor este că investiția va duce la "odorizarea" zidurilor și tufișurilor din zonă, care vor deveni tintele celor care nu vor să plătească pentru a merge la toaletă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu