Ce a păţit un bărbat din Capitală care și-a construit ilegal un coridor în blocul în care locuiește (FOTO)

A rămas fără perete şi fără uşă. Este păţania unui bărbat din Capitală, care și-a construit ilegal un coridor în blocul în care locuiește. Incidentul a avut loc într-un bloc de locuit de pe strada Tudor Vladimirescu din sectorul Râșcani al Capitalei.

Potrivit reprezentanţilor Preturii sectorului Râșcani, în acest caz a fost încălcat principiul bunei vecinătăți, fiind îngrădit neautorizat coridorul comun al locatarilor.

În acest sens, ca urmare a examinării petiției pe acest caz, reprezentanţii Serviciului arhitectură și construcții au înaintat o dispoziţie pentru demontarea și evacuarea construcţiei ilegale.

Potrivit reprezentanţilor Preturii Râșcani acest exemplu este un avertisment pentru cetăţenii care au construcții ilegale pe terenurile ce aparțin domeniului public/privat.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu