Ce a declarat Ion Ceban, după ce rezultatele preliminare au arătat că a câştigat bătălia pentru fotoliul de primar al Capitalei

Voi fi primarul tuturor. Asta a declarat socialistul Ion Ceban, după ce rezultatele preliminare au arătat că a câştigat bătălia pentru fotoliul de primar al Capitalei.

Liderul informal al PSRM, Igor Dodon, l-a rugat să nu facă politică în Primărie, dar să rezolve problemele locuitorilor Capitalei. Încă de la închiderea secţiilor de votare, puţin după ora 21:00, Ceban s-a arătat sigur de victorie.

"Noi ne așteptăm la victorie. Suntem siguri că victoria va fi nu doar a noastră, ci și a chișinăuienilor", a menţionat Ceban.

După ora 23:00, rezultatele preliminare au arătat că diferenţa de voturi dintre Ceban şi Năstase este prea mare. În momentul în care mai rămăseseră neprocesate câteva procese verbale din totalul de 307, Ceban a ieşit încă o dată în faţa jurnaliştilor, alături de Igor Dodon, liderul informal al PSRM şi Zinaida Greceanîi, preşedintele socialiştilor. Dodon a declarat că începe o nouă filă în istoria Capitalei şi l-a îndemnat pe Ceban să nu facă politică în Primărie.

"Oamenii aşteaptă rezultate. Oamenii aşteaptă lucruri bune pentru Chişinău. Drumuri, apă, canalizare. Categoric, domnule Ceban, vă rog să nu faceţi politică în primărie", a precizat Igor Dodon.

"Probabil a fost unica persoană care a ştiut să meargă din casă în casă, a ştiut să vorbească cu fiecare cetăţean, a ştiut să ajungă la fiecare instituţie, la fiecare întreprindere. Asta este unica persoană care a doua zi deja ştie ce are de făcut în Chişinău", a subliniat Zinaida Greceanîi, președintele PSRM.

Ceban le-a mulţumit alegătorilor şi le-a promis tuturor celor care au participat la vot că va munci pentru binele orăşenilor.

"Vreau să vă asigur că voi fi primarul tuturor. Altă soluție nu o văd decât să muncim împreună, să împărțim responsabilitățile, nu funcțiile, dar asta începând cu ziua de mâine. Vom munci de mâine în beneficiul Chișinăului", a conchis Ceban.

Astăzi, 4 noiembrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre rezultatele turului doi al alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu