Ce a ascuns un bărbat într-un geamantan. Poliţiştii de frontieră, ULUIŢI, iar anchetatorii AU FOST ŞOCAŢI

Un român de 20 de ani a ascuns un vietnamez de 16 ani într-un geamantan, ca să-l introducă ilegal în Marea Britanie. A fost prins de polițiștii de frontieră și s-a ales cu o condamnare la închisoare.

Andrei Iancu, un șofer originar din Buzău, a fost oprit anul acesta, în luna mai, la controlul vamal din portul Dover. Polițiștii de frontieră britanici au găsit în portbagajul mașinii sale mai mulți saci și diverse cutii, care mascau un gemantan.

La un moment dat, după ce au mutat "obstacolele", au observat un braț care ieșea din acea valiză. Era al vietnamezului minor, care era în viață, dar într-o stare precară.

Metoda sa i-a șocat pe anchetatori și au declarat că este o minune că a acesta a supraviețuit transportului inuman.

"Ar trebui să se înțeleagă că ascunderea cuiva într-o valiză, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, este periculoasă. Băiatul, care era ascuns și printre bagajele mașinii, în timpul călătoriei de peste Canalul Mânecii, a fost norocos că a supraviețuit", a declarat detectivul inspector Bill Thornton, de la Poliția Kent, scrie BBC News, citează libertatea.ro.

Adolescentul vietnamez a fost scos din valiză și transportat la spital, viața lui fiind pusă în pericol, potrivit medicilor.

În schimb, anul trecut, în luna noiembrie, o valiză plină cu safire și alte pietre prețioase, în valoare de un milion de lire sterline, a fost furată dintr-un tren aflat în stația Euston din Londra.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu