Cazul moldovenilor din Franţa, copiii cărora au fost luaţi de autorităţi. Consulul Republicii Moldova va merge la centrul de plasament unde se află cele două fetiţe

Embed:

Urmărim în continuare cazul fetiţelor cuplului de moldoveni din Franţa, care au fost luate din familie după ce una dintre ele a fost bătută de tată cu o nuia.

Consulul Republicii Moldova în Franţa va merge astăzi sau mâine din nou la centrul de plasament unde se află cele două fetiţe.

CITEȘTE ȘI: Detalii despre copila bătută până la sânge. Fetița și surorile, duse la un centru de plasament

Reprezentantul Chişinăului la Paris urmează să verifice dacă, într-adevăr, autorităţile franceze nu au grijă de copile, aşa cum susţine tatăl fetelor. Acum o lună, cele două fetiţe ale soţilor Zubcov, care au un an şi jumătate şi 3 ani, au fost luate din familie şi plasate în grija statului, după ce tatăl a bătut-o pe una dintre ele cu o vargă.

Autorităţile franceze au fost alertate de educatoarea de la grădiniţa unde mergea copila, după ce a observat vânătăile de pe corpul copilului.

Săptămâna trecută, soţii Zubcov au expediat pe adresa redacţiei noastre câteva fotografii din care ar rezulta că autorităţile franceze nu ar avea grijă de copile. În pozele despre care părinţii susţin că ar fi fost făcute la ultima întâlnire cu copiii, una dintre fete apare cu nişte vânătăi, iar alta cu o infecţie la gură.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu