Cazul minorei bătute pentru o pereche de ghete: Agresorul a fost reţinut şi riscă până la şapte ani de închisoare

Embed:

Bărbatul care a bătut cu o deosebită cruzime o tânără, pentru că aceasta ar fi furat o pereche de ghete, a fost reţinut pentru 72 de ore. Informaţia a fost confirmată de ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Mariana Beţivu.

Ttânărul de 21 de ani, locuitor al satului Săseni, raionul Călărași și-a recunoscut vinovăția. Acesta a declarat polițiștilor că fapta a avut loc acum două săptămâni. În temeiul bănuielii rezonabile de comitere a ilegalității, suspectul a fost reținut, urmând a fi audiați și martorii prezenți la fața locului, se menţionează într-un comunicat de presă al poliţiei.

Totodată, victima de 14 ani și mama acesteia, au beneficiat de consiliere psihologică primară din partea psihologului Inspectoratului de poliție Călărași în scopul asigurării unui echilibru emoțional. De asemenea, adolescenta a fost supusă expertizei medico-legale pentru determinarea gradului de gravitate a vătămării corporale.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru huliganismul agravat, iar suspectul riscă pedeapsa cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Momentul în care bărbatul bate cu bestialitate tânăra au fost filmate de un apropiat al bănuitului şi făcute publice pe o reţea de socializare. Incidentul s-a întâmplat într-un sat din raionul Călăraşi.

În clipul video se vede cum bărbatul lovește femeia cu pumnii în cap, după care aceasta cade la pământ și agresorul continuă să o lovească cu picioarele. Apoi o descalță de ghetele pe care ea le-ar fi furat și o lovește cu încălțămintea, în timp ce tânăra țipă ca din gură de șarpe. Mai grav, totuși se întâmplă sub privirile unui minor. Poliția s-a autosesizat în legătură cu acest caz. Potrivit informațiilor preliminare, victima ar fi o minoră, iar agresorul este un tânăr cu vârsta aproximativă de 20 de ani. Ea va primi în cel mai apropiat timp consiliere psihologică, după care va fi supusă examinării medico-legale. Bărbatul va fi tras la răspundere pentru fapta săvârșită.

CITEŞTE ŞI: STRIGĂTOR LA CER! O femeie, bătută cu bestialitate pentru că ar fi furat o pereche de adidaşi (VIDEO CU IMPACT EMOŢIONAL)

loading...

Lasă un comentariu