Cazul bebeluşului abandonat într-un bloc din Capitală. Oamenii legii vor face testul ADN pentru a stabili cine este mama copilului

Embed:

Femeia căutată de poliţie pentru că şi-ar fi abandonat copilul în holul unui cămin din sectorul Buiucani al Capitalei a fost găsită. Potrivit ofiţerului de presă a poliţiei Capitalei, Natalia Stati, femeia a fost interogată şi urmează să fie examinată de medici pentru a stabili dacă aceasta a născut sau nu. Presupusa mamă nu recunoaşte că ar fi abandonat copilul, iar pentru a afla adevărul, oamenii legii vor face testul ADN. 

 "Se întreprind toate măsurile pentru a stabili toate circumstanțele, dacă nu cumva în afară de această doamnă sunt şi complici. Este o infracțiune deosebit de gravă şi o să examinăm sub toate aspectele. Din informaţiile noastre femeia nu-şi recunoaşte acest lucru şi urmează să fie făcut testul ADN. Şi testul ADN şi expertiza biologică mai multe.", a declara ministerul de Interne Pavel Voicu. 

PUBLIKA.MD precizează că joia trecută, un bebeluş de aproape o lună a fost găsit într-un cărucior, în holul unui cămin de tip familial situat în sectorul Buiucani al Capitalei. În acest caz a fost deschis un dosar penal iar părinţii copilului riscă până la 4 ani de puşcărie, pentru că au pus în pericol viaţa copilului. Totodată, autorităţile municipale au anunţat că, dacă mama micuţului va fi identificată, se va încerca reintegrarea copilului în familia biologică. Iar dacă acest lucru nu va fi posibil, atunci se va recurge la procedura de adopţie a micuţului. 

loading...

Lasă un comentariu