Cazacii din Sankt Petersburg s-au apucat de treabă. Cum caută produse interzise prin magazine (VIDEO)

Embed:

După ce acum câteva zile au anunţat că vor patrula magazinele în căutarea produselor occidentale interzise, cazacii au şi trecut la treabă. Pe Internet a fost publicată o înregistrare video care ilustrează întreaga acţiune.

În imagini apar mai mulţi bărbaţi care intră într-un magazin din oraşul Sankt Petersburg din Rusia. Întrebaţi de cumpărători cu ce drept au iniţiat inspecţia, unul dintre ei susţine că a fost desemnat ministrul Culturii comunităţii cazace. Voluntarii încep să se plimbe printre rafturile supermarketului şi examinează cu atenţie produsele achiziţionate de cumpărători.

"De ce aveţi bere produsă peste hotare în coş? Vreau să vă arăt ceva. Nu avem berea noastră?"

Astfel, necunoscuţii inspectează, pe rând, toate produsele alimentare.

"Este scris în rusă. Dar nu este produs aici, simt asta."  

"- De ce nu aţi luat sticla de pe raft?
- Pentru că este de import. Nici nu au încercat să ascundă, nu vedeţi că e scris în engleză?"

Cu un coş plin de produse care li s-au părut suspecte, voluntarii le cer administratorilor actele de provenienţă ale alimentelor. Ghinion însă, niciunul nu s-a dovedit a fi inclus în lista neagră întocmită de autorităţi.

"Ca cetăţean al Rusiei, pot să vă spun. Trebuie să fie totul gustos şi bun. Şi mai multe produse autohtone".

Moscova a interzis importurile mai multor categorii de produse din SUA, Australia, Canada şi Norvegia, precum şi din UE, ca răspuns la sancţiunile economice adoptate anterior de aceste ţări.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu