Caz tragic la Floreşti. Doi copii, MORŢI după EXPLOZIA unui televizor

Embed:

Doi copii au murit intoxicați cu fum, după ce un televizor a explodat. Tragedia a avut loc astăzi, în jurul orei 13:10, în localitatea Sănătăuca, din raionul Florești, anunţă deschide.md.

O explozie provocată de un televizor a fost constatată la faţa locului.

Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, a declarat telefonic pentru sursa citată că în această după-amiază, la unitatea de gardă a IP Floreşti a parvenit informaţia telefonică de la serviciul 112, despre faptul că lângă postul de pompieri din localitatea Sănătăuca, Florești, arde o casă de locuit şi în care se află doi copii. 

"La fața locului s-a stabilit că în locuința cu pricina nu a avut loc un incendiu, ci o explozie. Casa aparține unui bărbat în vârstă de 42 de ani, în care acesta locuia împreună cu concubina sa în vârstă de 34 de ani și trei copii cu vârste cuprinse între 4 și 8 ani. Bărbatul se afla în curte, fiul mai mare era la școală, iar cei doi copii, un băiat în vârstă de 4 anișori și fetița de 3 anișori, se aflau în casă și se uitau la televizorul care, din motive necunoscute, a explodat. Televizorul era unul de model vechi, iar în urma exploziei a emanat fum în încăpere. Tatăl copiilor a auzit bubuitura și a intrat în casă, de unde i-a scos pe copii afară, iar ulterior, cei doi minori au fost transportaţi cu salvarea la spitalul din orașul Camenca, unde, la scurt timp, au decedat”, a declarat Bețivu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu