CAZ TRAGIC ÎN TARACLIA. Două persoane și-au pierdut viață, intoxicate cu gaz natural

Ieri, 20 decembrie, în jurul orei 19:40 minute, Serviciul 901 a fost informat despre un caz, produs în orașul Taraclia, pe strada Gogoli numărul 108, într-o casă de locuit.

Potrivit informațiilor operative, în locuință au fost depistate corpurile neînsuflețite a două persoane, o femeie de 79 de ani și un bărbat de 75 de ani, care erau soți.

Pentru studierea mai multor circumstanțe, în teren au intervenit inspectorii Secției situaţii excepţionale Taraclia și ai Inspectoratului teritorial de poliție. Este de menționat că incendiu în acest caz, nu s-a produs. După primele cercetări, se presupune că cele două persoane s-ar fi intoxicat cu gaz natural, casa fiind conectată la rețeaua cu gaz.

Cazul este cercetat de către organele de drept, cauza morții urmînd să fie stabilită de către medicina legală. În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență recomandă populației să fie prudentă la exploatarea surselor de încălzire, inclusiv și cele conectate la gaz natural, pentru a preveni situațiile excepționale cu pierderi de vieți.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu