CAZ TERIFIANT LA DROCHIA. Un băiat de doar 11 ani a fost violat de un alt MINOR într-o clădire părăsită

Embed:

Caz terifiant în raionul Drochia! Un băiat de doar 11 ani a fost violat de un alt adolescent din aceeaşi localitate, în vârstă de 17 ani.

Totul s-a întâmplat în clădirea unei mori vechi părăsite, după ce ambii băieți au fost cu colindul în data de 7 ianuarie. Sora băiatului spune că s-a întâmplat și anul trecut, și în acest an, chiar de Crăciun.

Victima provine dintr-o familie numeroasă. Cei șase copii sunt crescuți doar de mama. Băiatul s-a destăinuit surorii, dar a făcut-o după ce a trecut ceva timp.

"El mi-a spus că s-a comportat cu mine cu mari prostii, prostii urâte. Eu zic, anume prostiile, spune-le. Iată a făcut aceea și aceea. L-am întrebat pe care stradă erai, de unde te-a luat, cum te-a luat? El spune că eram în centrul satului, el m-a luat de mână și mă târâia. Mi-a zis că dacă am să spun cuiva, el mă va bate",a spus sora băiatului violat.

Băiatul de 11 ani a fost violat de două ori.

"Anul trecut şi anul acesta, tot în ziua aceea. Tot de colind pe şapte ianurie şi anul trecut, şi anul acesta", a spus sora băiatului violat.

Mama băiatului a depus o plângere la poliţie, iar pe acest caz a fost deschis un dosar penal.

"La data de 29 ianuarie în IP Drochia a parvenit plângerea unei doamnei, precum că un minor de 17 ani, l-a agresat sexual pe fiul ei minor de 11 ani. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă închisoare de la 10 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă", a spus ofițerul de presă IP Drochia, Olga Chistol.

Psihologii presupun că, ceea ce l-a făcut pe adolescentul de 17 ani să recurgă la un asemenea gest este nevoia de a-şi exprima agresivitatea.

"Presupun nevoia de act sexual, lucru pe care nu are unde să-l exercite şi s-ar putea să aibă nevoia de a-şi exprima agresivitatea, poate el singur este abuzat într-o anumită formă, simte agresivitatea şi o dă în altă parte", a spus psihologul Vitalie Popescu.

Cel mai probabil, băiatul de 11 ani care a fost victima abuzului sexual, ar putea să se izoleze de societate dacă nu ar avea sprijinul celor apropiaţi.

"Astăzi, probabil, el simte multă vină şi ruşine. E păcat că el trăieşte aceste lucruri şi cred că are nevoie de susţinere, în primul rînd să i se spună că nu a făcut nimic rău şi că nu a meritat. O traumă prelucrată poate să-i ajute să trăiască o viaţă normală, fericită chiar", a spus psihologul Vitalie Popescu.

Potrivit datelor oferite de Inspectoratul General de Poliţie, pe parcursul anului 2017, 373 de copiii au fost victime ale abuzurilor sexuale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu