CAZ TERIFIANT într-un apartament din Capitală: Fiul unui șef de la Poliția de Frontieră S-A ÎMPUŞCAT MORTAL

Embed:

Caz şocant în Capitală. Un tânăr de 18 ani, fiul unui șef de direcție de la Poliția de Frontieră, s-a împușcat mortal din arma tatălui său. Totul s-a întâmplat aseară, într-un apartament de pe strada Albişoara.

Potrivit primelor informaţii, băiatul era acasă cu sora lui mai mică, atunci când a luat fără permisiune arma păstrată într-un seif şi a tras.

Deocamdată, nu se ştie dacă a fost un gest premeditat sau un accident. Tatăl băiatului era la serviciu când fiica l-a sunat și i-a dat vestea cutremurătoare. El spune că nimic nu prevestea tragedia. Fiul lui își făcea studiile la Colegiul de Construcții, iar recent și-a luat permisul de conducere. Și vecinii familiei sunt șocați de cele întâmplate.

"Era un băiat normal. Nu l-am văzut să bea alcool. Nu consuma droguri, nimic de genul acesta. Întotdeauna se saluta. Își ajuta părinții. Eu sunt șocat", a spus un bărbat.

"Era înalt, îmi pare că a terminat școala sau este în ultimele clase. El e puțin ciudat. Vorbeam cu el normal", a adăugat un alt bărbat. 

Poliția cercetează cazul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu