CAZ TERIFIANT în SUA. Un copil a fost torturat până la moarte de părinți, după ce le-a spus că este gay

Un băiat în vârstă de 10 din SUA ani a fost torturat până la moarte de mama lui și iubitul ei, după ce micuțul le-a spus că este gay, potrivit procurorilor americani, scrie libertatea.ro.

Anthony Avalos a fost ”abuzat până la moarte” de cei care trebuiau să-l îngrijească. Totul s-a întâmplat în Mojave Desert, California, la sfârșitul lunii iunie. Mama lui, Heather Maxine Barron (28 de ani) și iubitul ei, Kareem Ernesto Leiva (32 de ani) au fost acuzați de tortură și crimă.

Băiatul a fost izbit de podea, i s-a turnat sos iute în gură și a fost bătut cu o curea. El a mai fost ars cu țigări și i s-a interzis să folosească toaleta. Cei opt frați ai micuțului au asistat la toată scena și au fost obligați să se implice și ei în acest abuz, arată instanța de judecată.

”La un moment dat, Anthony nu mai putea merge, era inconștient și zăcea pe podeaua dormitorului său. Nu i s-a acordat atenție medicală și nu putea mânca”, spun judecătorii.

Procurorii americani mai susțin că înainte de a fi torturat, Anthony a spus că îi plac băieții.

Polițiștii au ajuns la casa lui Anthony cu o zi înainte să moară în spital. Mama lui spunea că băiatul a căzut de pe scări, dar analizele ulterioare au arătat că Anthony avea hemoragie inter-craniană, era acoperit de arsuri de țigară și multe alte răni la ceafă, față, spate, umeri, șolduri, stomac și picioare.

Până acum, părinții nu au pledat în fața judecătorilor și rămân în arest. Oamenii legii au stabilit o cauțiune de aproximativ 2 milioane de dolari pentru fiecare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu