CAZ STRIGĂTOR LA CER în Franţa. O tânără, însărcinată în șase luni, a murit sfâșiată de câini, într-o pădure

O tânără de 29 de ani, însărcinată în șase luni, a murit sfâșiată de câini, într-o pădure din nord-estul Parisului. Femeia a fost atacată în timp ce își plimba propriii patrupezi.

Victima a fost găsită moartă sâmbătă seara, cu mușcături pe mâini, picioare, torace și cap.

Potrivit BBC, anchetatorii încă încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat de fapt la momentul morții, peste 90 de câini fiind testați pentru a se stabili dacă au participat la atac și, daca da, cine sunt stăpânii, citează observator.tv.

La un moment dat, în timpul plimbării, femeia și-a sunat speriată partenerul de viață, pentru a-i spune că se teme că o haită de câini care este pe punctul de o a ataca. Bărbatul a plecat imediat pe urmele ei, însă nu a mai putut evita nenorocirea.

Atunci când a găsit-o, femeia zăcea într-o baltă de sânge, după ce suferise o hemoragie masivă în urma mușcăturilor.

Poliția a fost anunțată imediat și s-a deplasat la fața locului, pentru a deschide o investigație.

Din primele informații, se pare că haita de câini era la vânătoare de căprioare, atunci când a atacat-o pe tânăra mămică.

Cazul a fost intens mediatizat în Franța. Actrița Brigitte Bardot, cunoscută drept o iubitoare a animalelor, a cerut autorităților să suspende autorizațiile de vânătoare pentru acest sezon. Cu toate acestea, Asociația vânătorilor din Franța a insistat că nu există probe conform căror câinii de vânătoare ar fi fost implicați în moartea femeii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu