CAZ ŞOCANT! Un tânăr din Drochia, OMORÂT ÎN BĂTAIE din cauza unei fete

Caz tragic în satul Nicoreni, raionul Drochia. Un tânăr de 23 de ani a fost bătut cu bestialitate de doi consăteni. În urma loviturilor puternice acesta a fost omorât. Despre acest caz scrie stirilocale.md.

"A fost găsit mort în centrul satului. A fost ucis în bătaie de amicii lui. Ei îşi recunosc vina şi spun că totul s-ar fi întâmplat din cauza unei fete. A fost bătut cu pietre, cu picioarele. A fost ceva groaznic", a povestit o rudă a victimei.

Potrivit ofiţerului de presă al IP Drochia, Olga Chistiol, nenorocirea a avut loc în noaptea de 7 octombrie, în jurul orei 00:30.

În urma investigaţiilor, s-a constatat că victima a fost bătută de doi consăteni, în vârstă de 20 de ani. Între cei trei s-a iscat o ceartă, astfel, tânărul de 23 de ani fiind omorât în bătaie. Agresorii, văzând că pătimitul nu respiră, au fugit de la faţa locului.

"Dimineaţa pe 7 octombrie, în jurul orei 06:50, în curtea grădiniţei din Nicoreni a fost depistat cadavrul unui tânăr de 23 de ani, cu semne de moarte violentă. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă", a precizat Olga Chistiol.

Bănuiţii au fost reţinuţi la scurt timp şi escortați la Inspectorat. Aceşti au fost arestaţi pentru 30 de zile şi riscă de la 15 la 20 ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu