Caz șocant: Un bărbat prins în timp ce otrăvea mâncarea de bebeluşi dintr-un supermarket

Autorităţile germane au anunţat sâmbătă că au arestat un cetăţean german în vârstă de 55 de ani în legătură cu care există "suspiciuni puternice" că ar fi otrăvit mâncare pentru bebeluşi şi care a ameninţat că va otrăvi alte produse alimentare distribuite în Germania şi în Europa.

Suspectul a fost arestat lângă Tubingen, la aproximativ 40 de kilometri sud de Stuttgart.

Autorităţile au declarat că au reuşit să-l identifice pe bărbat "datorită informaţiilor oferite de populaţie" şi au anunţat că vor organiza o conferinţă de presă la Konstanz sâmbătă după-amiază pentru a da mai multe detalii cu privire la acest caz care a îngrozit consumatorii germani în ultimele zile.

Joi, autorităţile germane au anunţat că sunt în căutarea unui bărbat care a ameninţat că va otrăvi produse alimentare dacă nu primeşte mai multe milioane de euro, scrie realitatea.net.

Potrivit autorităţilor, suspectul ar fi trimis un e-mail în care a spus că ar putea otrăvi circa 20 de produse alimentare distribuite în supermarketuri.

Pentru a arată că nu glumeşte, autorul a oferit indicaţii care le-au permis autorităţilor să confişte din magazine din Friedrichshafen (sudul Germaniei) cinci borcane cu mâncare pentru bebeluşi care conţinea etilenglicol, un produs utilizat că antigel şi lichid de frână care dacă este înghiţit în cantităţi mari poate provoca moartea în absenţa unui tratament medical.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu