Caz şocant! Un băiat nou-născut, abandonat de mama lui, a fost mâncat de câini

O descoperire șocantă a fost făcută de polițiștii din Taiwan. Ei au descoperit, pe un teren viran, oasele unui copil nou-născut.

Acesta fusese abandonat de mama lui pe un teren viran, iar câinii care se plimbă prin zonă l-au mâncat, a notat Metro. Copilul nou-născut a fost pus de mama lui într-o pungă de plastic și a fost aruncat undeva, în regiunea Kaohsiung, din sudul Taiwanului.

Mama lui, o tânără în vârstă de 19 ani, cunoscută după porecla Xiao Mei, are probleme mentale și a fost în atenția autorităților.

Părinții s-au „cazat” o lună într-un Internet Cafe Conform presei din Taiwan, Xiao Mei, și tatăl copilului, un bărbat de 28 de ani, l-au abandonat pe micuțul născut pe 8 octombrie în spatele unui complex rezidențial.

Cuplul a fugit apoi spre zona centrală a Taiwanului și s-a „cazat” într-un Internet Cafe, de unde n-au plecat timp de o lună. Când asistenții sociali i-au găsit și i-au întrebat unde e copilul, cei doi au spus că l-au aruncat din ziua în care s-a născut.

Autoritățile i-au găsit rămășițele pe locul viran indicat de părinți.

Copilul fusese mâncat de câini, dar nu se știe dacă aceștia l-au ucis sau murise înainte de foame sau de frig, scrie libertatea.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu