Caz şocant! O femeie și-a pierdut viața în urma apariției inexplicabile a unor vânătăi

O femeie de 22 de ani a mers la medic pentru că îi apăruseră niște vânătăi în mod misterios. După o săptămână, Sarah Armstrong a murit, anunţă b1.ro.

Femeia din Liverpool avea vânătăi și simptome de gripă, dar în decurs de o săptămână a suferit un infarct și a murit de leucemie mieloidă acută. Cu o seară în urmă, chiar a stat la glume cu un prieten, ceea ce a făcut vestea decesului și mai șocantă, scrie mirror.co.uk.

Prietenul femeii din copilărie, Danielle Johnson a povestit pentru Liverpool Echo:

"Nimănui nu-i vine să creadă. Toată lumea este șocată. S-a trezit cu aceste vânătăi, iar Sarah mi-a spus că nu-și poate explica de unde apar. I-am spus să-și facă o programare și să meargă la doctor. A mers la medic, iar acesta i-a recomandat  să-și facă analize de sânge", a declarat acesta.

După primirea rezultatul analizelor, Sarah le-a dat prietenilor și familiei cutremurătoarea veste cum că are leucemie mieloidă acută.

Femeia a vrut ca povestea ei să fie mediatizată pentru a trage un semnal de alarmă, în speranța că alți oameni vor putea să recunoască simptomele din timp și să-ți salveze viața.

Tânăra era mama unei fetițe de doi ani.

loading...

Lasă un comentariu