Caz șocant! O femeie a fost arestată sub suspiciunea că ar fi ucis opt bebeluși

Embed:

Femeia a fost arestată după ce autoritățile din Marea Britanie au declanșat o investigație cu privire la moartea suspectă a opt bebeluși, scrie libertatea.ro.

Detectivii au investigat moartea a 15 bebeluși care au fost internați în Spitalul Countess of Chester în perioada iunie 2015 și iunie 2016, potrivit Daily Mail.

Poliția a confirmat, marți, că au arestat o femeie pe care o descriu doar ca pe un profesionist în domeniul medical. Ea este investigată sub suspciunea că ar fi ucis opt bebeluși și ar fi încercat să omoare alți șase.

Ispectorul Paul Hughes, detectivul care se ocupă de investigație, a descris această arestare ca un “semnificativ pas înainte”.

El a dezvăluit că sfera de cercetare a cazului s-a extins de când poliția a preluat dosarul care acum examinează cum au fost îngrijiți 32 de copii – dintre care au murit 17.

Detectivul a descris cazul ca foarte complex și sensibil: “Ne dăm seama că această investigație are un impact uriaș asupra familiilor, asupra staff-ului și pacienților spitalului. Părinții bebelușilor sunt ținuți la curent cu nouătățile și sunt susținuți în acest proces de ofițeri specializați. Este extrem de dificil pentru toți și este important de reamintit că la baza acestei investigații se află membrii familiilor care vor să afle ce s-a întâmplat cu bebelușii lor”.

Ancheta a început după ce un raport al Royal College of Paediatrics and Child Health nu a reușit să găsească un motiv pentru creșterea numărului de decese în rândul copiilor din iunie 2015, până în iunie 2016.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu