Caz şocant! O australiancă și-a decapitat mama și a lăsat capul pe aleea vecinilor

O australiancă din Sydney a fost arestată fiind bănuită că și-a ucis mama, a decapitat-o și a depus capul pe aleea care duce spre casa vecinilor, transmite BFMTV. Crima a fost săvârșită sub privirile unui copil de 4 ani. 

Trupul victimei de 57 de ani a fost găsit sâmbătă seara de către polițiștii care au descris scena ca ”una dintre cele mai înfricoșătoare” la care au asistat.

Fiica de 25 de ani a fost arestată în grădina din fața casei vecinilor după ce pusese capul pe alee. Femeia a fost dusă la spital pentru evaluare psihiatrică.

La crimă a asistat și un copil de patru ani, membru al familiei, care a suferit o rană ușoară la cap, a precizat poliția. Asistență psihologică a fost cerută și pentru polițiștii care au venit la fața locului.

”Polițiștii sunt pregătiți să răspundă oricărui tip de situație, dar aici este vorba de o agresiune oribilă”, a declarat detectivul Brett McFadde.

”Este una dintre scenele cele mai impresionante și înfricoșătoare la care poliția a intervenit”, a continuat omul legii, scrie libertatea.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu