Caz şocant la Teleneşti. O femeie în vârstă de 50 de ani şi fiul ei, înjunghiaţi și jefuiți de un tânăr de 19 ani

Embed:

Caz şocant în satul Hirişeni, raionul Teleneşti. O femeie în vârstă de 50 de ani şi fiul ei au ajuns la spital după ce au fost înjunghiaţi cu un cuţit de vânătoare de un tânăr de 19 ani. Victimele au fost jefuite de către atacatorul care a fost prins pe urme fierbinţi de angajaţii Inspectoratului de poliţie Teleneşti. Acesta a reușit să fure mai multe bijuterii și un telefon mobil.

Potrivit anchetei, atacatorul a venit în ospeţie la victime. Acesta era prieten cu fiul femeii înjunghiate. La un moment dat, acesta a ieşit să fumeze, iar s-a întors cu un cuţit de vânătoare. El a cerut bani şi au început să înjunghie pe femeia. Tânărul a vrut să-și apere mama şi de asemenea s-a ales cu leziuni.

Victimele au fost descoperite abia a doua zi de un vecin care a chemat ambulanţa. Ambii au fost internaţi la spitalul raional Teleneşti, iar femeia a ajuns în stare gravă la reanimare.

"Mai multe plăci în cutie toragică, abdomen, pacienta făcea clinică de şoc hemoragic, tensiune foarte joasă. Imediat a fost luată la intervenţie chirurgicală, în timpul operaţie s-a depistat o lizare a ficatului, o lizare a stomacului", a spus medicul Spitalului raional Teleneşti, Vladimir Alexei.

Vecinii spun că nu au văzut nimic suspect în seara când s-a întâmplat totul, dar sunt îngroziţi de aceasta tragedie.

"Pe urmă am văzut că au tăiat-o pe dânsa, am văzut că au luat-o salvarea, pe băiat din urma au luat."

Potrivit poliţiştilor, atacatorul nu este la prima abatere. Acesta ar mai fi comis două furturi.

"Persoana a fost plasată în izolatorul Inspectoratului de Poliţie Teleneşti. În cadrul cercetărilor efectuate cu suspectul, s-a reuşit stabilirea participării acestuia la comiterea altor infracţiuni din localitate Hereşeni şi alte localităţi învicinăte", a spus şeful-adjunct al Secţiei Investigaţii Infracţiuni IG Teleneşti, Andrei Cebanu.

Pe acest caz au fost deschise două dosare penale: pentru atac tâlhăresc cu tentativă de omor şi furt. Atacatorul riscă până la 18 ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu