Caz şocant la Străşeni! Un fost poliţist şi-a împuşcat soţia, după care s-a sinucis (VIDEO)

Embed:

Caz zguduitor în satul Sireţi, raionul Străşeni. Un fost poliţist şi-a împuşcat soţia, după care s-a sinucis. Bărbatul a murit pe loc, iar femeia a fost transportată la spital în stare gravă. Cei doi se aflau în proces de divorţ.

Nenorocirea s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 10 şi 30 de minute. Cei doi soţi, aflaţi în proces de divorţ, s-ar fi luat la ceartă. Vecinii povestesc cu groază despre cele întâmplate.

"Vecina a venit la mine şi a zis că se duce acasă. Numai a intrat pe poartă, iar el era la balcon şi a tras cu puşca în ea. Glontele i-a nimerit drept în cap''.

"Când m-am dus cu maşina la Chişinău l-am văzut, era oleacă beat. Erau oameni de treabă, omenoşi. El a fost plecat timp de 12 ani în Portugalia şi n-a fost acasă. De la asta a fost tot, din cauza divorţului!".

Gestul fostului poliţist a alarmat tot satul.

"A fost sectorist în acest sat, am rămas toţi şocaţi. Au copii mari, mulţi ani a lucrat în străinătate", a spus viceprimarul satului Sireţi, raionul Străşeni, Andrei Răileanu.

Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, cu multiple plăgi. Medicii îi dau şanse de supravieţuire.

"Pacienta este conştientă, starea este gravă, dar stabilă. De vorbit, vorbeşte. Urmările pe viitor în dinamică le vom putea spune", a explicat medicul Pavel Zaharciuc.

Reprezentzanții poliției spun că arma din care s-a tras a fost deţinută ilegal.

"Pe cazul dat urmează a fi intreprinse mai multe investigaţii pentru a fi stabilită provinienţa armei, cum a ajuns aceasta în posesia barbatului", a menţionat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliţie Străşeni, Victor Braghiş.

Oamenii din sat spun că cei doi lucrau de mai mulţi ani peste hotare. El în Portugalia, iar ea în Federaţia Rusă.

Un caz similar s-a produs, luna trecută, în Fălești, când un angajat al Inspectoratului de Poliție s-a sinucis cu o armă de vânătoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu