CAZ ȘOCANT la Căușeni. Un bărbat a MURIT după ce a fost BĂTUT CU BESTIALITATE de către doi amici de pahar

Embed:
Un bărbat de 37 de ani a murit după ce a fost snopit în bătăie de către doi amici. Crima a fost comisă ieri, în satul Chircăieşti, raionul Căuşeni. Potrivit poliţiei, victima, împreună cu alţi doi bărbaţi, tată şi fiu, de 57 şi respectiv, 30 de ani au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, s-a iscat o ceartă între ei, iar bărbatul mai în vârstă a lovit victima cu o rangă până la ultima suflare.

"Ei au servit, tot normal, tot bine, el dormea şi i-a spus să se ducă acasă. Eu spun, cum să se ducă acasă, omul e în stare de ebrietate. O să se trezească şi o să se ducă acasă şi aud lovituri.
- Din somn l-au bătut?
- Da, dormind.".

Oamenii din sat spun că victima nu avea un loc de muncă stabil, era zilier şi trăia singur.

"Oamenii nu-s prea de treabă. Pur şi simplu ei de mult timp au început a da cu... Ei de când au venit de la Rusia îi dau numai cu băutul. Feciorul a fost şi în spital, tot cu băutura. "

"A fost o persoană de conflict mare. De două ori să stai în puşcărie şi a treia oară să te duci tot în aceeaşi puşcărie, e normal? "

Pentru a ascunde urmele crimei, suspecţii au pus corpul victimei în remorca unui tractor şi au vrut să-l îngroape pe deal.

"Nu l-am găsit eu, l-au găsit oamenii şi m-au chemat de acasă, haidem că e în drum. Unde l-am găsit, l-am găsit mort într-un ţepuş de ăsta de motobloc. "

Ghinonul suspecţilor a fost că pe drum au fost opriţi de poliţie, care astabilit că cei doi erau aproape în comă alcoolică.

"Ambii bărbați în aerul expirat aveau 1,4 miligrame per litru. Adică, vă dați seama că a fost o comă alcoolică ."

Aceştia au fost reţinuţi de către forţele de ordine, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă pănă la 20 de ani de puşcărie sau chiar detenţie pe viaţă.

Lasă un comentariu