CAZ ŞOCANT LA BĂLŢI! O familie întreagă, intoxicată cu cu monoxid de carbon. Printre victime sunt şi copii (IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL)

Embed:

O familie întreagă a fost găsită fără suflare în propriul casă. Este vorba de un cuplu de tineri: un bărbat şi o femeie, în vârstă de 27 şi 26 de ani şi copiii lor de cinci şi şapte ani, care s-ar fi intoxicat cu cu monoxid de carbon.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, tragedia s-a produs ieri în municipiul Bălți. 

Oamenii legii au fost anunțați de către tatăl bărbatului.

Alarmat că nu reuşea să dea de fiul său încă de dimineaţă, acesta a venit la ei acasă, a intrat pe geam şi i-a găsit morţi pe toţi. Imediat, la fața locului s-au deplasat salvatorii și polițiștii.

"Preliminar, din toate cele cercetate s-a stabilit că ventilarea era defectată și presupunem că gazele nu au avut unde se elimina. Şi din cauza asta a provocat posibil intoxicația", a declarat Dumitru Cebotari, șef adjunct IGP Bălți.

"La faţa locului lucrează o echipă din cadrul detaşamentului de salvare numărul doi, o echipă de chimişti care cercetează la faţa locului după care vom putea veni cu careva detalii", a spus Andrei Adam, ofiţer de presă IGSU.

Vecinii spun că împreună cu victimele, locuiau şi părinţii femeii, care în momentul tragediei, nu erau acasă.

"Au plecat peste hotare după marfă. De obicei, acasă cu cei mici rămânea mama. Poliţia mi-a spus că cei care au murit erau tineri."

La scurt timp, la faţa locului au apărut şi rudele victimelor. Acestea erau sfâşiate de durere.

Săptămâna trecută, preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, le-a cerut responsabililor din Guvern să vină cu soluţii pentru a exclude cazurile de deces provocate de incendii.

Liderul democrat a cerut ca familiile sărace să beneficieze de instalarea gratuită a detectoarelor de fum care pot preveni tragediile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu