Caz șocant într-un sat din Leova. O femeie de 53 de ani a fost bătută și violată de un băiat de 17 ani

Embed:

Caz şocant într-un sat raionul Leova. O femeie de 53  de ani  susţine că a fost bătută şi violată noaptea trecută de un băiat de 17 ani. Minorul locuieşte în Ucraina şi a venit în ospeţie. Ajuns pe mâna oamenilor legii, băiatul şi-a recunoscut, parţial, vina.

Oamenii legii au fost alertataţi, aseară, la miezul nopţii, de o vecină a victimei. Femeia spune că a auzit strigăte din ograda acesteia. A mers acolo şi-a găsit vecina în stare de şoc şi plină de sânge.

“A chemat întâi poliţia şi pe urmă ambulanţa. Aici, de la vale o nevastă că ea a fugit la ea. Plină de sânge era, mai scurt urât era”.

“Ea a venit plângând de acasă a fugit şi a spus că unul singur a intrat şi a sucit becul, şi şi-a bătut joc de ea”.

Ajuns pe mâna poliţiei, făptaşul şi-a recunoscut, iniţial, vina. Apoi, a spus că totul s-a întâmplat cu acordul femeii şi a negat că a bătut-o. Mătuşa minorului susţine însă că, de fapt, băiatul ar fi luat vina asupra sa, pentru a-l acoperi pe unul dintre prietenii săi, care ar fi săvârşit infracţiunea.

Băiatul este cercetat în stare de libertate.

“Băiatul nu a fost educat, nu a avut de către cine să fie educat şi gata . 07:57 MUSCA 08:05 De mititel a fost obraznic”.

Minorul riscă între trei şi cinci ani de închisoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu