Caz şocant în SUA: O fetiţă de 11 ani A OMORÂT un bebeluş

O fetiță de 11 ani din statul Maryland, SUA este acuzată de omor, după ce a agresat un bebeluș de care trebuia să aibă grijă. Băiețelul de un an a fost grav rănit și a murit după patru zile la spital.

Autoritățile au arestat-o pe fetiță, după ce Paxton Davis, copilașul de un an, s-a stins din viață din cauza rănilor grave, au anunțat reprezentanții Poliției din comitatul Prince George.

Potrivit anchetatorilor, băiețelul a fost lăsat în grija unei fetițe de 11 ani, în orașul Suitland. Mama fetei l-a lăsat pe copilaș în grija fiicei sale, duminica trecută, pentru a revolta rapid o problemă.

Legislația statului Maryland prevede că oricine are vârsta de cel puțin 13 ani poate fi bonă pentru a avea grijă de un copil.

Paxton a murit joi, la patru zile după ce a fost internat în spital din cauza rănilor grave.

"În momentul în care medicii l-au consultat pe băiețelul de un an, au alertat imediat detectivii care investighează abuzurile asupra copiilor, din cauza rănilor grave”, a precizat Brian Reilly, un reprezentant al Poliției comitatului Prince George din statul Maryland.

"Era clar de la bun început că rănile suferite de Paxton nu erau rezultatul joacei normale a unui copil de un an”, a adăugat el.

Bebelușul a fost lăsat doar în grija fetiței de 11 ani în momentul în care a fost rănit. Procurorii americani nu au precizat dacă mama fetei ar putea fi anchetată în acest caz.

"Nu știu din care ar fi motivul pentru care o fetiță de 11 ani ar răni intenționat un copil de un an”, a precizat Reilly.

Fetița de 11 ani a fost trimisă într-un centru educativ pentru minori.Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu