Caz şocant în România! Doi copii și un bărbat, atacați de un urs

Caz şocant în România! Un bărbat de 65 de ani şi doi copii, de patru şi respectiv trei ani, au fost atacați de un urs care a ajuns în localitatea Victoria din județul Brașov, în plină zi. Localnicii au fost avertizați prin Ro-Alert cu privire la prezenţa ursului, informează MEDIAFAX, citat de digi24.ro.

Atât fetița, cât și băiețelul au ajuns la centrul medical de permanență din Victoria, urmând să fie duși la spitalul din Făgăraș.

Potrivit reprezentanților ISU Brașov, echipajul SMURD a fost chemat să acorde primul ajutor în cazul unei fetițe de patru ani care a fost atacată de un urs în localitatea Victoria.

Fata se afla împreună cu mama ei în momentul în care a fost rănită. La scurt timp, echipajul a fost solicitat pentru îngrijiri medicale și în cazul unui bărbat, rănit și el tot de urs. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care cei doi au fost atacați de urs.

"Fetița în vârstă de patru ani prezintă escoriații la nivelul feței, iar un bărbat în vârstă de 65 de ani prezintă escoriații la nivelul antebrațului. Ambele persoane sunt conștiente", spun reprezentanții ISU Brașov.

La fața locului au fost trimise și o ambulanță, în zona fiind și jandarmi. În plus, localnicii au fost avertizați prin Ro-Alert cu privire la prezenţa ursului.

Lasă un comentariu