CAZ ŞOCANT în raionul Criuleni. S-a dus să-şi ia soţia moartă de la morgă, dar a găsit-o vie. Ce spun medicii

Embed:
S-a dus să-şi ia soţia moartă de la morgă pentru a o îngropa, însă a constatat că mai trăieşte. I s-a întâmplat unui bărbat din satul Boşcana, raionul Criuleni. Acesta a anunţat medicii care au internat-o pe femeia de 31 de ani în secţia de terapie intensivă.

Mama tinerei susţine că a fost anunţată despre decesul fiicei de la ginerele său, aşa că toată familia a început pregătirile pentru înmormântare.

"Ne-am dus cu sicriul, cu totul acolo, dar ea e vie. Eu am fost ieri şi au spus că el niciodată nu se ducea treaz încolo, numai beat şi beat", a spus mama tinerei.

"Vreo două zile ziceau că nu a mâncat nimic, nimic. Eu mă duceam, dar ea nici nu ieşea afară. Îmi era oarecum să intru în casă ca să o văd. Intram în ogradă şi întrebam ce e cu Irina?", a explicat femeia.

Reprezentanţii spitalului neagă însă că femeia ar fi fost dusă la morgă.

"Ea la morgă nu a ajuns şi nici nu a fost la morgă. Tot ce se aude acum, toată informaţia asta nu este corectă. Nici nu au fost rudele informate că pacienta a decedat. Rudele s-au prezentat în stare de ebrietate, la noi la secţia de internare, cu crucea în faţa colegilor şi au spus că vor să o ia acasă. Colegii au rămas mască", a explicat Nicolae Croitor, directorul Spitalului Raional Criuleni. 

"Erau în stare de ebrietate foarte avansată, se ţineau unul de altul şi dădeau buzna pe rând în salon şi apreciau starea ei. Unul spunea - băi, ea e moartă, altul spunea - băi, e vie. Şi când am mai văzut sicriul şi crucea, credeţi-mă eram în stare de confuzie, nici nu ştiam ce să fac", a menţionat Elena Iaţco, asistentă superioară secţia terapie a Spitalului Raional Criuleni.

Femeia a fost internată în 25 septembrie cu intoxicaţie alcoolică. Potrivit medicilor, ea suferă de mai multe patologii cronice, este anorexică şi cântăreşte aproximativ 30 de kilograme.

"În prezent bolnava se află în secţia de îngrijiri paliative, în paralel se face şi terapia de dezintoxicare, de susţinere, hrănire parenterală. Starea rămâne foarte gravă, stare de comă, coma unu-doi", a subliniat leonid Jovmir, şeful secţiei terapie intensivă a Spitalului Raional Criuleni.

Tănăra are doi copii de la soţi diferiţi, o fetiţă de nouă ani şi un băieţel de şapte ani.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu