Caz şocant în Londra. După ce ar fi consumat cocaină, un câine și-a ucis stăpânul

Un câine din rasa Staffordshire Bull Terrier, suspectat că ar fi consumat cocaină, și-a ucis stăpânul în timp ce acesta filma pentru un documentar despre droguri. Mario Perivoitos a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital, scrie Digi24.ro

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a afost atacat de câinele său, Major, în timp ce se afla în propria casă din Londra. Perivoitos a fost mușcat de față și gât, iar laringele i-a fost zdrobit, suferind o hemoragie masivă,

Oamenii din echipa de filmare de la BBC, care se aflau în casa victimei în timpul atacului, au sunat la ambulanță și au încercat să lupte cu câinele. Aceștia au rămas blocați în apartament cu animalul timp de 30 de minute, până la sosirea poliției.

Mario Perivoitos lucra ca IT-ist și filma pentru un documentar BBC numit Drugs Map Britain. În noaptea în care a murit, bărbatul a ajuns în apartamentul său după ora 10.00 pm, după ce consumase cocaină. Bărbatului i s-a făcut rău, suferind un atac epileptic. În timp ce stătea întins pe pat, câinele l-a atacat.

În urina animalului au fost găsite cantități mari de cocaină și morfină. „Cu siguranță câinele a consumat droguri și este foarte posibil ca acestea să-i fi influențat comportamentul,” a declarat Nicholas Carmichael, expert în toxicologie veterinară.

Andrew Walker, unul dintre anchetatori, crede că animalul a mâncat drogurile, iar criza epileptică a stăpânului i-a provocat reacția agresivă.

Major urmează fie eutanasiat, potrivit polițiștilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu