CAZ ȘOCANT în China. Și-a aruncat pruncul nou născut la WC cu capul în jos, iar acesta a fost salvat de polițiști (VIDEO)

Embed:

Un eveniment care te lasă fără replică s-a întâmplat recent în China. O femeie de 24 de ani, numită Yue, care nu știa ca este gravidă, potrivit spuselor acesteia; a dat naștere singură, acasă unui copil. Apoi l-a luat și l-a aruncat în toaletă, cu capul în jos. 

După ce i s-a făcut rău și a cerut să fie transportată la spital, a recunoscut totuși că a născut în baie. Prietena acesteia care a ajutat-o să se ducă la spital, a anunțat între timp poliția.

Sosiți la casa femeii, polițiștii au găsit copilul nou născut cu capul în jos, în vasul de toaletă. L-au salvat, iar doctorii spun ca acesta se află în afara oricărui pericol. 

Prietena lui Yue a povestit pentru un post de televiziune local că nu a știut că colega sa de apartament este gravidă. Yue a întalnit acum un an un bărbat și probabil astfel ar fi rămas gravidă, din accident.  Mai mult, nici mama nu ar fi știut că este gravidă, iar aceasta ar fi dat naștere în toaletă crezănd că are doar niste dureri stomacale cauzate de mâncare. 

Polițiștii caută acum părinții femeii, pentru a-i încredința nepotul. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu