Caz şocant în Capitală. Un bărbat, târât în hotel, agresat fizic şi violat

Embed:

Caz şocant în Chişinău. Un tânăr cu orientare sexuală netradiţională a fost agresat fizic şi violat în formă perversă de alţi doi indivizi.

Totul s-a întâmplat timp de aproape 24 de ore într-un hotel din sectorul Buiucani al Capitalei.

Potrivit poliţiei, victima şi agresorii au făcut cunoştinţă în seara zilei de 13 iunie în parc. Totuşi, în faţa camerei de filmat, proprietara a negat acest lucru.

Victima le-a spus poliţiştilor că, atunci când s-au cunoscut, cei doi agresori i-au propus un loc de muncă. Ulterior, tonalitatea discuţiei s-a schimbat şi tânărul a fost agresat fizic. Acesta a fost dus cu forţa într-o casă, unde a fost violat.

"El a stat 24 de ore din motiv că persoanele, care l-au agresat, i-au luat telefonul mobil", a afirmat ofiţerul de presă a Direcţiei de Poliţie din Chişinău, Natalia Stati.

După 24 de ore, agresorii au trimis victima la magazin. Tânărul a mers la poliţie, iar cei doi suspecţi au fost reţinuţi. Aceştia au 19 şi 27 de ani şi sunt originari din raionul Şoldăneşti şi comuna Grătieşti.

"Tânărul în vârstă de 19 ani a fost îndreptat de asemenea la expertiza medico-legală, pentru a stabili dacă totuşi tânărul a fost violat ori nu. La moment, agresorii nu au făcut careva declaraţii", a comunicat ofiţerul de presă a Direcţiei de Poliţie din Chişinău, Natalia Stati.

Cei doi suspecţi riscă până la 12 ani de detenţie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu