Caz șocant în Capitală. Un bărbat și-a pus capăt zilelor, după ce și-a ucis socrul și soacra

Embed:

Crimă macabră în Capitală. Un bărbat de 60 de ani şi-a omorât socrii după care s-a sinucis. Cazul terifiant a avut loc ieri după amiază, într-un apartament din sectorul Râşcani al Capitalei.

Potrivit oamenilor legii, după ce şi-a ucis socrii, o femeie de 80 de ani şi un bărbat de 83, suspectul şi-a sunat un amic, i-a povestit despre fapta comisă, după care s-a sinucis. În cele din urmă, prietenul suspectului a sunat la 112.

Femeia care a rămas fără ambii părinţi, dar şi fără soţ, a venit de la serviciu imediat ce a aflat despre tragedie. Aceasta era devastată de durere.

Unii vecini presupun că între bărbat şi socrii săi s-ar fi iscat o ceartă de la faptul că fiica celor doi dorea să vândă apartamentul unde a avut loc tragedia. Femeia ar fi găsit şi cumpărători, însă soţul ei era împotrivă. Cei doi bătrâni urmau să se mute la fiica lor.

"Ei trăiau foarte bine. Nu ştiu ce s-a întâmplat şi noi suntem foarte uimiţi. Au fost nişte părinţi foarte buni şi Marina e foarte bună. Ginerele tot era normal, lucra. El nu consuma băuturi alcoolice."

"Eu ştiu nimic. Eu am fost plecată. Acest bărbat striga că sunt trei corpuri şi să chemăm ambulanţa şi poliţia. Mai mult nu am auzit nimic. "

Pe acest caz, Inspectoratul de Poliţie Rîşcani a pornit o anchetă pentru a stabili toate circumstanţele producerii crimelor.

"În după-amiaza zilei de astăzi, în jurul orei 14 şi 50 de minute, dispeceratul sectorului Rîşcani a fost alertat de către un bărbat. Comunicând că a fost telefonat de către prietenul său care spunea că şi-a ucis socrii. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au depistat în apartament trei cadavre", a spus NATALIA STATI, ofiţer de presă, Poliţia Capitale.

Lasă un comentariu