CAZ ȘOCANT DE CANIBALISM! Un adolescent ar fi mâncat din cadavrul unei victimei ucise

Caz șocant de canibalism în Sfântu Gheorghe, județul Covasna. Ancheta desfășurată de procurori în cazul unei crime comise săptămâna trecută a scos la iveală faptul că un adolescent de 16 ani, bănuit de comiterea faptei, ar fi mâncat bucăți din corpul victimei, scrie libertatea.ro.

Tânărul a recunoscut în fața anchetatorilor că este consumator de substanțe volatile, respectiv Prenadez, de la vârsta de șapte ani. Mai mult, adolescentul a mărturisit că și-a lovit victima cu un bolovan în cap, i-a decupat fața cu un ciob din sticlă și că a mâncat o bucată din mandibula acesteia.

Cel suspectat de comiterea crimei le-a spus anchetatorilor că nu are niciun fel de remușcări.

„Practic, cadavrul era desfigurat, am identificat victima după amprente (…) Tânărul a declarat că nu regretă nimic, nu are nicio remuşcare şi că şi-ar repeta fapta. A fost arestat pentru 30 de zile, iar azi va fi dus la Spitalul Jilava pentru expertiză psihiatrică”, a declarat, pentru sursa citată, procurorul Adrian Baciu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna.

Potrivit anchetatorilor, tânărul fusese încredințat spre creștere bunicii și în urmă cu câțiva ani ar fi fost internat la psihiatrie pentru dezintoxicare. În ultima perioadă, a fost văzut frecvent în anturajul unor persoane fără adăpost care își duc veacul sub un pod dezafectat peste râul Olt de la intrare în municipiul Sfântu Gheorghe. De altfel, acolo s-a comis crima.

Victima este un tânăr de 21 de ani din localitatea Hetea, care vagabonda pe străzile din Sfântu Gheorghe.

În luna august, un bărbat din Africa de Sud a fost acuzat de canibalism, după ce le-a spus polițiștilor că s-a săturat să mănânce carne de om.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu