Caz scandalos în SUA. O femeie a fost arestată pentru că a predat poliției armele soțului său violent

O femeie din Florida a fost arestată și riscă să facă închisoare după ce a intrat în locuința în care stă fostul său soț, a luat armele acestuia și le-a predat poliției, scrie libertatea.ro.

Courtney Irby, în vârstă de 32 de ani, mamă a doi copii, aflată în proces de divorț de soțul său, a fost închisă sub acuzația de furt de arme. Întregul scandal a început după ce pe 14 iunie, după o înfățișare în instanță, Joseph Irby a fost arestat pentru că a intrat cu mașina sa în autovehiculul în care se afla fosta sa soție și a scos-o de pe carosabil provocând un accident.

Femeia a cerut un ordin de restricție față de fostul său soț și le-a spus polițiștilor că se teme pentru viața sa. Ea a obținut ordinul de restricție, dar pentru că bărbatul nu a predat la poliție armele pe care le deținea, Courtney a mers în casa acestuia, le-a luat și le-a dus oamenilor legii.

Când a fost întrebată de un ofițer dacă a intrat în apartament fără permisiunea soțului ei, ea a răspuns afirmativ. Polițistul i-a cerut să confirme că „a comis un furt” iar răspunsul ei a fost afirmativ motivând că ”El nu avea de gând să le predea așa că am făcut-o eu”, scrie presa din România.

Lasă un comentariu