Caz ruşinos la Bălţi. Şi-a jefuit propria MAMĂ de ZECI DE MII DE LEI ca să joace păcănele

Reținut de INP, după ce ar fi jefuit-o pe propria mama de 30 mii de lei și 250 de euro.

În noaptea de 28 spre 29 martie, ofiţerii INP au fost anunțaţi că într-un local cu jocuri de noroc din Bălți, un bărbat în stare de ebrietate, are o sacoşă de polietilena plină cu bani.

Ajunși la fața locului, inspectorii de patrulare au solicitat persoanei să meargă la expertiza narcologică pentru stabilirea stării de ebrietate. Totodată, pentru că nu a putut explica de unde are suma de bani, a fost solicitată grupa operativă.

La scurt timp, angajații INP din nordul țării au fost anunțați și despre un jaf din casa unei bătrâne comis cu circa patru ore în urmă. Astfel, după primirea apelului și semnalmentele suspectului, inspectorii de patrulare au observat că coincid cu cele ale bărbatului reținut în sala de joc.

Bărbatul a fost condus la Inspectoratul de poliție Bălți. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al orașului Drochia, care a recunoscut că fiind în stare de ebrietate, a bătut-o pe mama sa ca să îi ia banii, după care a plecat în oraș să joace la apărate de noroc, unde a reușit să cheltuie o parte din sumă.

În prezent, bărbatul este documentat pentru faptele comise și luare unei decizii conform legislație.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu