Caz revoltător: Un bebeluș, găsit înfășurat într-o pătură și aruncat la marginea șoselei

Un bebeluș de doar o lună a fost abandonat de părinți. L-au înfășurat într-un cearceaf, au pus o umbrelă peste el și l-au lăsat într-un tufiș, pe marginea unei șosele intens circulate. Țipetele copilului au fost auzite de un trecător: „Era mâncată de vie de furnici. Îi intraseră în ochi, în nas, peste tot”.

Sunete ciudate, ce duceau cu gândul la mieunatul unei pisici, au atras atenția unui bărbat care mergea de-a lungul unei șosele aglomerate din Nanlang, China. Bărbatului nu i-a venit să creadă că, într-un tufiș, cineva abandonase un bebeluș.

„Era înfășurat într-un cearceaf subțire și acoperit cu o umbrelă”, a povestit acesta.

Poliția a ajuns imediat la fața locului. Potrivit autorităților, bebelușul era în stare gravă, deshidratat și acoperit de furnici. Lângă cel mic, fuseseră lăsate un biberon, o sticlă cu apă, lapte praf, scutece și câteva hăinuțe. Oamenii legii au mai găsit un plic în care erau bani (aproximativ 15 euro), dar nimic ce le-ar fi putut oferi mai multe informații despre identitatea bebelușului sau a părinților acestuia.

Bebelușul a fost internat la Spitalul Nanlang, medicii declarând că cel mic nu pare să sufere de nicio boală congenitală. Copilul va fi preluat de Protecția Copilului, până când polițiștii vor afla mai multe despre familia acestuia, scrie a1.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu