CAZ REVOLTĂTOR: Un adolescent a fost bătut crunt de propriul tată pentru două felii de salam

Situaţie revoltătoare în Gorj. Un băiat de 15 ani din comuna Slivileşti a ajuns la spital după ce a fost bătut crunt de tatăl lui, care se afla sub influența alcoolului, scrie digi24.ro.

Băiatul a fost bătut de tată pentru...două felii de salam. Oricât ar părea de incredibil, în spatele acestei povești stă, de fapt, o realitate crudă. Familia din satul Știucani are cinci copii - trei fete și doi băieți - numai că acești copii au avut de suferit din cauza faptului că atât tatăl, cât și mama sunt mari consumatori de alcool.

Două dintre fete s-au căsătorit când au împlinit 18 ani și s-au mutat în orașul Motru, luând fiecare câte un frate minor să locuiască cu ele. Unul dintre frați era băiatul care a fost bătut crunt de tată. El locuia, prin urmare, în orașul Motru, la sora sa, numai că în ziua cu pricina venise până acasă, în satul părinților. Ajungând în gospodărie, s-a dus și a luat din frigiderul familiei o bară de salam și și-a tăiat două feliuțe, moment în care a fost surprins de tată, care l-a luat la bătaie și l-a bătut până i-a rupt mâna și i-a dat sângele pe nas.

A fost nevoie de transportarea băiatului la spitalul din Motru, acolo unde i-a fost pusă mâna în ghips.

Acum copilul se află în îngrijirea surorii mai mari din Motru, la care locuia. Băiatul face școala în acest oraș.

Poliția a deschis un dosar, iar vineri bărbatul a ajuns în fața instanței, de unde cel mai probabil vor fi luate măsuri preventive împotriva sa.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu